Vérben gazdag előzetes érkezett a Netflix Resident Evil sorozatához

Vérben gazdag előzetes érkezett a Netflix Resident Evil sorozatához

Az alkotás július 14-én debütál a platform kínálatában, a történet pedig Alber Wesker és családja körül bonyolódik.

A Resident Evil sorozat rajongói feszülten várják, hogy a Netflix élőszereplős adaptációjában mit tud kihozni a franchise-ból és sokan reménykednek benne, hogy a platform ügyesebb lesz, mint Paul W.S. Anderson. A július 14-én érkező sorozathoz korábban már kiadtak két rövid kedvcsinálót, melyből képet kaphatunk a két szálon folyó cselekményről és megismerhetjük a főszereplő Albert Weskert, továbbá fogadott lányait, Billiet és Jadet

Jelenleg egyébként a Geeked Week esemény zajlik és a Netflix közzétett egy új, teljes értékű kedvcsinálót a sorozathoz és olyan ikonikus lények is feltűnnek a videóban, mint a zombipókok és átváltozott kutyák, vagy a Licker, továbbá a klasszikus zombik is minden mennyiségben. A történet új-Raccoon Cityben kezdődik 2022-ben és az Umbrella Corporation megpróbálja visszaállítani megtépázott hírnevét, természetesen azonban trükköznek és a T-vírus ismét elszabadul, az időugrást követően pedig az apokaliptikus világban találjuk magunkat, ahol 6 milliárd élőhalottal kell megküzdeniük a túlélőknek. 

Úgy érzem, itt tisztáznunk kell néhány dolgot. Először is, ebben a Resident Evil „univerzumban" is megtörtént a Raccoon Citys incidens, elszabadultak a zombik, ledobták az atomot, Wesker pedig látszólag meghalt. Később a vállalat újra alkalmazza a szakembert (vagy klónját? - a szerk), aki lányaival az új városba költözik és itt kezdődik az első idővonal. Másodszor, Andrew Dabb showrunner korábban úgy nyilatkozott, hogy a játékok szellemiségében igyekeztek összerakni a szériát, vagyis a horror nagyobb hangsúlyt kap majd, mint az eszeveszett akció. Végül, de nem utolsó sorban, a történet megalkotásakor a készítők tiszteletben tartották a hivatalos kánont és a cselekmény szorosan kapcsolódik majd a játékokhoz. Ezek alapján érdemes lesz ránézni a sorozatra, szerintetek is? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!