LoL: Bemutatkoztak a magyar idézők a régió legnagyobb bajnokságában

LoL: Bemutatkoztak a magyar idézők a régió legnagyobb bajnokságában

Elkezdődött az EBL 2022-es nyári szezonja, a mezőnyben két magyar játékosért szoríthattok! 

Nyolc csapattal startol el a tegnapi nap az Esports Balkan League 2022-es nyári szezonja. A mezőnyben ott van az új játékosokkal kiegészült címvédő Crvena Zvezda, a yOFTtal (ex-WSE) támadó Auxesis Esports, valamint az újonc Partizan Esports. Utóbbi együttes elképesztően erősnek tűnik nevek alapján, ugyanis midre megszerezték a Team Vitality egykori idézőjét, Milicát, valamint támogatónak Vizicsacsi egykori csapattársát, Enjawve-t. Mégsem ők, hanem Frost és Frenzy, a feltörekvő magyar dzsungeles generáció két legnagyobb reménysége az a két arc, akiért érdemes követni a liga eseményeit.

Frost (Valiance), Frenzy (Cyber Wolves)

Mindkét idéző megjárta már korábban az EBL-t, így nem ismeretlen számukra ez a környezet. A teljesen magyar ötössel kiálló x25 Esports kezdője volt 2021 tavaszán Frenzy, akinek ebben a szezonban pont a cseréje volt Frost. Akkor a sikerek elmaradtak számukra, most külön-külön bizonyíthatják, hogy nem véletlen kell komolyan számolni velük a következő hónapokban, remélhetőleg években. Frenzy még mindig csak 17 éves, ennek ellenére játszott már korábban az Ultraliga másodosztályában (Lengyelország) és a Belgian League-ben. A K&H MNEB harmadik szezonjában ezüstérmet szerzett a KMK-val, a Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H tavaszi minor kupáján első helyett ünnepelhetett a Team Plague-gel.

Frostnak sem érdemes rejtegetnie az eredménylistáját, ugyanis nyert magyar kupát, bronzérmet akasztottak a nyakába a K&H MNEB S3-ban, valamint a francia harmadosztályban megvillantotta oroszlánkarmait. Az első mérkőzéseik után Frenzynek lehet oka a panaszra, a Cyber Wolves alulmaradt a Partizannal szemben, a Valiance könnyedén győzte le a Nexus KTRL csapatát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Frenzy és Frost bekerül majd a 2022-es EU Masters nyári szezonjának mezőnyébe?