Agyament kavalkádnak ígérkezik az új Minyonok film

Agyament kavalkádnak ígérkezik az új Minyonok film

A Gru színre lép alcímmel érkező alkotás június 30-án kerül a magyar mozikba.

Az Universal Pictures égisze alatt futó Despiciable Me, azaz Gru franchise 2010-es indulása óta három filmet termelt ki magából és a 225 milliós gyártási költség ellenére 2.5 milliárd dollár bevételt hozott, ezt az összeget pedig plusz 1.2 milliárddal dobja meg a 2015-ben érkezett Minyonok című spin-off. Nincs az az isten, hogy egy ilyen jövedelmező szériát folytatások nélkül hagyjon a stúdió és a Gru 4 jövőre érkezik, a kis sárga rosszaságok kalandjai pedig pár héten belül folytatják mozis ámokfutásukat, ugyanis érkezik a Minyonok: Gru színre lép című alkotás. 

A közelgő premier apropóján be is futott a film legújabb előzetese, ráadásul magyar szinkronnal és a látottak alapján ismét eszeveszett kalandokra számíthatunk. A történet szerint egyébként az 1970-es évek Amerikájában járunk és Gru 12 éves kiskamasz, aki a kertvárosban él és az Álnok Hatos szupergonosz csapat rajongója. Miután a gárda kirúgja a főnököt, a kis gézengúz fejébe veszi, hogy beáll közéjük, a terv azonban természetesen gallyra megy és hősünk csak a Minyonok segítségével győzhet. 

A filmben egyébként Steve Carell ismét visszatér Gruként, Pierre Coffin pedig Kevin, Stuart, Bob, Otto és a többi kindertojás belső hangját adja. A főbb szerepekben továbbá Michelle Yeohot, Taraji P. Hensont, Lucy LawlesstDolph Lindgrent, Danny Trejot, illetve Jean-Claude Van Damme-ot láthatjuk. Premier június 30-án, ti várjátok már? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!