Óriási eseményen nézheted meg Rekkleséket

Óriási eseményen nézheted meg Rekkleséket

Ki fogja megnyerni szerinted a két párharcot?

Ismét showmérkőzést rendez a francia Karmine Corp. Télen már csinált hasonlót, akkor League of Legendsben csapott össze a spanyol KOI-val egyszer Barcelonában, egyszer Párizsban. Azon az eseményen debütált a csapat sztárja, Martin „Rekkles” Larsson. Most változik kicsit a lebonyolítás és nem lesz teljesen tét nélküli.

Csak egy napon lesz az esemény, viszont kétszer csap össze aktuális ellenfelével a KCorp. Először VALORANTban a Vitalityvel játszanak, majd következik egy half-time show, aminek a fellépője még nem ismert. Ezután a Team Vitality francia ligában szereplő csapata, a Vitality.Bee ellen lépnek pályára League of Legendsben.

Az eseményre június 21-én kerül sor, a jegyeket már holnaptól meg lehet vásárolni. A helyszín a párizsi AccorHotel Aréna lesz, ahova összesen 12 000 nézőt várnak.

Az előző rendezvény óriási népszerűségnek örvendett, rengetegen követték Twitchen. Akkor egy-egy meccset nyert mindkét csapat.

Most lesznek élőben is nézők, valamint amiatt is különbözik a mostani rendezvény az előzőtől, hogy az teljesen tét nélkül zajlott. Most a VALORANT szintén barátságos meccs lesz, mert a két csapat már találkozott a VRL-ben. A LoL-mérkőzésnek azonban lesz tétje, ugyanis az LFL Summer Split alapszakaszának részeként találkoznak.

A KCorp egy sikeresnek mondható tavaszi szezonon van túl, ugyanis megnyerte a 2022-es EU Masterst, és harmadik lett az LFL Spring Spliten.

Szerinted melyik csapat nyer majd?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ki nyeri meg a mérkőzéseket?

  • 50 %
  • 17 %
  • 33 %