Itt a vége! Elveszít egy bajnokságot a FIFA 23

Itt a vége! Elveszít egy bajnokságot a FIFA 23

Arról nincsenek hírek, hol folytatja a japán bajnokság.

A FIFA 22-ben játszhatunk utoljára a japán bajnoksággal, a J-League-gel és csapataival, ugyanis a liga és az EA nem hosszabbított szerződést.

El kell köszönnünk így például Andrés Iniestától is, a spanyol játékos ugyanis a Vissel Kobe együttesét erősíti. Amennyiben marad Japánban, jövőre nem tudunk vele játszani a FIFA-játékban. 

A J-League (vagy más néven Meiji Yasuda J1 League) Ázsia egyik legerősebb pontvadászata. Azonban az utolsó EA-FIFA koprodukcióban már nem lesz elérhető onnan egyik játékos, csapat, logó, felszerelés és stadion sem.

Egy Witcher nevű bennfentes, aki megbízható információkkal szokott szolgálni a FIFA-címekkel kapcsolatban, azt posztolta közösségi oldalán, hogy „hat év után, a J-League és az EA SPORTS befejezi az együttműködését. A FIFA 23-ban nem fog szerepelni a bajnokság”.

Természetesen több találgatás is napvilágot látott, hogy akkor hol is folytatja a liga. Az egyik lehetőség a Konami eFootball 2023 játéka, ami a Pro Evolution Soccer (PES) utódja. Azonban nincsenek megerősített információk ezzel kapcsolatban, és még az sem kizárható, hogy visszatér az EA Sports FC-be a jövőben.

Az EA szeretne megnyugtatni minden rajongót, hogy ez nem egy tendencia kezdete, és az EA Sports FC is tartalmazni fog mindent, amit a FIFA-játékok során megszerettünk. Rendelkeznek a megfelelő licencekkel, így számíthatunk a több, mint 19000 futballistára, 700 csapatra, 100 stadionra és 30 ligára a továbbiakban is.

Mit gondolsz a J-League távozásáról? Játszottál a csapataival?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szoktál játszani a japán csapatokkal?

  • 0 %
  • 33 %
  • 17 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 50 %