TFT Dragonlands - Az eddig legsikeresebb ranked kompozíciók

TFT Dragonlands - Az eddig legsikeresebb ranked kompozíciók

Akkor jöhet a ranglétra.

Az új szett nemrég landolt a LoL-klinesben és a játékosok máris belevetették magukat a Dragonlands rejtelmeibe. itt az ideje megint megindulni a ranglétrán felfelé és próbálgatni a legújabb kompozíciókat. Ebben a cikkben gyorsan átnézzük, hogy így frissibe mik is azok az összeállítások, amikkel a leginkább lehet haladni. Az érdekes az egészben, hogy a szett a sárkányok köré épül, de nem úgy tűnik, hogy ők lennének a legsikeresebb figurák. Egyelőre egy apró sellőlány elrabolta a rivaldafényt.

Nami Reroll (Slow-Roll)

Talán az egyik legérdekesebb, hogy egy olyan tier 2 figura köré épül az egyik legjobb kompozíció, aki ugyan sebez is, de a képessége inkább a gyógyításban erős. A felállás egyszerű: a 2. stage leginkább a felkészülés ideje (akár lose streaket is simán lehet menni), 3-2-nél meg kell lépni a 6. szintet, kell az alap Astral szinergia, Slow-Roll a 3 csillagos Nami miatt, ha pedig az megvan akkor lehet tovább menni. A Mage Spat-Sona helyett, egy Ryze is elég lehet, de az Evoker kombót nem szabad figyelmen kívül hagyni. Ha sikerül kihúzni több 3 csillagos egységet, akkor lehet tovább menni szintekben és Bard meg Zoe jól kiegészíti az egész történetet, amikor megvan a nyolcadik meg a kilencedik szint.

Mage Aurelion Sol (Fast 8)

Ez a csapat sokban hasonlít az előzőhöz, csak itt az egész nem Nami körül forog, illetve szinte játszhatatlan, ha Aurelion Sol nem kap Mágus Spatulát. Sylas a legjobb lehetőség a tank szerepkörben, főleg abból eredően, hogy ő is Mage. A Heimer-Lulu Trainer kettős pedig egy tökéletes offtankot ad a csapatnak, Nomsy személyében. A játék kései szakaszában az első sorba még érdemes bepakolni Kovács urat, nyilván a CC miatt. Illetve Zoe is egy jó választás, ha kell még egy kis sebzés. Fontos kiemelni, hogy ez már nem olyan túl egyszerű. többször is változtatni kell a felálláson a meccs végéig és ez nem mindenkinek lesz éppen kényelmes.

Varus Reroll (Slow-Roll)

Ismét egy Astral komp, de a középpontban itt Varus van Nami helyett. Ezen kívül pedig a Swiftshot kapja a fókuszt a Mage szinergia helyett. Persze a szinergia magában nem elég, kell a Rageblade és a Hurricane, viszont harmadik tárgynak már lehet flexelni egy kicsit (Deathblade, Hand of Justice és akár Bloodthirster is oké lehet). Tanknak Illaoi és Sylas nagyon rendben van és a későbbi körökben őket égszíti még ki Sy'fen. Persze Sy'fen nem muszáj, helyette egy Ezrael meg egy Twitch is jó választás lehet a 4-es Swiftshot szinergia miatt, nomeg a Twitch Guild trait is nagyon rendben van.

Level 9 Flex (Fast 8)

Ahogy az lenni szokott a narancssárga egységek megint csak nagyon erősek. Ha pedig sikerült összerakni belőlük egy csapatot, akkor nyilván nehéz megállni ellenük. Braum a körök elején tökéletes időhúzó a képessége miatt, ha pedig elesik, akkor átveszi a helyét Yasuo és Ornn is. Amíg a front line feltartja az ellent, addig egy jól megpakolt Ao Shin simán lekapja az ellenfél egységeit. Ahogy az pedig megszokott Bard a tökéletes filler, főleg a Guild szinergiával együtt.

Végül pedig itt van Brozilla videója is, ami szintén nagy segítség lehet, ha még csak most ismerkedtek a szettel.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Képek: Mobalytics

Kövess Minket!