Dragon Age animációs sorozatot készít a Netflix – Íme az első előzetes!

Dragon Age animációs sorozatot készít a Netflix – Íme az első előzetes!

A BioWare közreműködésével készülő alkotás még idén decemberben érkezik a platform kínálatába. 

A manapság kicsit gyengélkedő Netflix a héten tartja Geeked Week nevű eseménysorozatát, mely során több készülő alkotásról is lerántották a leplet, a rajongók legnagyobb örömére. Az egyik igencsak izgalmas projekt a Dragon Age: Absolution, ami a BioWare azonos című franchise-án alapul és előreláthatólag még idén decemberben felkerül a streaming platform kínálatába. 

A hivatalos bejelentést egy rövid előzetessel toldotta meg a Netflix, így képet kaphatunk arról, mire is számíthatunk a Mairghread Scott showrunner nevével fémjelzett sorozatban. A történet egyébként a mágusok által vasmarokkal irányított Tevinter szigetén játszódik és a BioWare-rel való együttműködés miatt benne van a pakliban, hogy szorosan kapcsolódik majd a játékokhoz. 

A platformnak nagy tapasztalata van az animációs játékadaptációkkal, hiszen nekik köszönhetjük a Dota: Dragon's Bloodot, (aminek a napokban rendelték be a harmadik évadját), a Vaják: A Farkas rémálma animációs filmet, továbbá a Riot Games üdvöskéjének számító Arcane-t is. Érdekesség, hogy a Netflixnek nagy tervei vannak a zsánerben, hiszen érkezik majd a Cyberpunk: Edgerunners, plusz a rendkívül sikeres The Cuphead Show folytatása is, így lesz mit néznie a gamereknek a jövőben. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!