Az Amazon máris berendelte a The Boys negyedik évadát!

Az Amazon máris berendelte a The Boys negyedik évadát!

A bejelentésben ráadásul utalást tettek rá, hogy nem mindenki tér vissza a történet folytatásában.

Annak ellenére, hogy a Marvel-moziverzum és a DC is gőzerővel nyomul a kisképernyőn, a legjobb szuperhős témájú sorozat továbbra is az Amazon kínálatában elérhető The Boys, ezen kár vitatkozni. A széria alapvetően úgy dolgozza fel és parodizálja ki a zsánert, ahogy azt előtte senki és a mezei tartalomfogyasztó is könnyen rájön, miért mondják azt, hogy soha ne ismerd meg a hőseidet. A széria harmadik évada pár hete startolt el és Eric Kripke showrunner nem tudom mit fogyasztott, de a történet jóval elborultabb az első két felvonástól, ráadásul a színészek életük alakítását nyújtják. 

Habár nézettségi adatokat nem tudunk, a sorozat folyamatosan trendingel a közösségi médiában és 96%-on áll a Rotten Tomatoes oldalon, szóval valószínűleg nagyot megy a Prime Video streaming platformon, ezért az Amazon nem is húzta sokáig az időt és bejelentették, hogy berendelték a negyedik évadot. Az örömhírt a hivatalos Twitter oldal is közzétette, hozzátéve, hogy egy kis előre utalással megspékelve. A képen Karl Urbant, Karen Fukuharát, Jack Quaidet, Erin Moriartyt, Anthony Starrt, Laz Alonzót, Jessie T. Ushert, Chance Crawfordot, illetve Claudia Doumitet láthatjuk, egyes kulcskarakterek azonban hiányoznak. 

Az utalásból és a harmadik évad eddigi történéseiből arra tippelek, hogy Tomer Kapon által alakított Frenchie és Dominique McElligott Queen Maeve-je valamilyen úton módon tragikus halált hal a ránk váró epizódokban. Előbbi belefáradt már az öldöklésbe és szabadulni akar az erőszakos múltjától, hogy új életet kezdhessen Kimikóval Marseille-ben, utóbbi pedig nyílt lázadásra készül Homelander ellen, aminek fixen nem lesz jó vége. Eric Kripke egyébként korábban úgy nyilatkozott, hogy a világ legnagyszerűbb hőse mániákus gyilkossá alakul át a szezon során, így valószínűleg eltesz majd láb alól néhány főszereplőt is ámokfutása során. Már alig várjuk!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!