A népszerű youtuber, MrBeast LoL-versenyt rendezhet

A népszerű youtuber, MrBeast LoL-versenyt rendezhet

Több csapat és sztár is jelezte, szívesen részt venne a tornán.

A LoL az egyik legnagyobb és legnépszerűbb e-sport a világon, így nem meglepő, hogy a legnagyobb és legnépszerűbb tartalomgyártók és influenszerek figyelmét sem kerüli el. Bár még az sem biztos, hogy megrendezésre kerül, máris nagy érdeklődés övez egy League of Legends-tornát. Ennek oka pedig a szervezőben keresendő. 

MrBeast 97 millió feliratkozóval rendelkezik a legnagyobb videómegosztó platformon, Youtube-on. Néhány napja közzétett egy tweetet, miszerint lehet, hogy szervez egy LoL-versenyt.

Ez persze azonnal lázba hozta a rajongókat, aki alig várják, hogy a terv tényleg megvalósuljon. A tartalomgyártó ráadásul odaszúrt Ninjanak is, ezzel beindítva a találgatásokat, hogy ő is részese lehet a versenynek. Ninja sokféle játékkal játszik, így a League of Legends sem ismeretlen számára.

De nem csak a rajongók várják az eseményt. Több szervezet, mint az LEC-ben szereplő Excel, vagy a LCS-ben induló FlyQuest és Cloud9 is jelezte, hogy izgatott a torna kapcsán, és szívesen indulnának rajta. Az egykori sztár ADC, Doubelift is lelkesnek tűnik a válasza alapján, így nem kizárható, hogy őt is a résztvevők között köszönthetjük majd.

MrBeasttől nem áll távol sem a LoL, sem az e-sport, korábban nyilatkozta, hogy szívesen vásárolna egy csapatot, mellyel a legmagasabb szinten szerepelne. Ez egyelőre nem jött össze számára, de egy ilyen versennyel mélyíthetné a kapcsolatait a League of Legends világában.

A szervezéssel sem lenne valószínűleg gondja, nagy befolyással rendelkezik, és olyan kihívásokat valósított meg, mint például a Squid Game. Ekkora érdeklődés mellett pedig nagy eséllyel bele is vág majd a projektbe.

Szoktad nézni a videóit? Érdekelne egy általa szervezett LoL-verseny?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szoktad nézni MrBeast videóit?

  • 0 %
  • 14 %
  • 29 %
  • 57 %
League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.