Ethan lánya lesz a főszereplője a Resident Evil Village új kiegészítőjének

Ethan lánya lesz a főszereplője a Resident Evil Village új kiegészítőjének

A bemutatóból az is kiderült, hogy miben lesz másabb az alapjátéknál a DLC sztorija, illetve jön a TPS, valamint egy olyan játékmód is, melyben a már látott ellenfelek közül is irányíthatunk néhányat.

A Capcom végre felfedte, hogy milyen újdonságokkal igyekszik elvarázsolni ismét a Resident Evil Village rajongóit. Egy trailerben mutatták be a Winters' Expansion csomagot, amiben folytatódik a történet, de most nem Ethan, hanem a lánya kerül a fókuszba.

Shadows of Rose

16 évvel a Village eseményei után játszódik a sztori, a kis Rosemary ez idő alatt felcseperedett, de mint kiderült félelmetes erőt birtokol. Áldás helyett ez egy igazi átok számára, ezért nem csoda, ha mindenáron szeretne megszabadulni képességeitől. Ezért tűvé tesz mindent, hogy megtalálja az emberi tudatokat elnyelni és elraktározni képes lényt – tőle származnak a képességei is –, a Megamycete-t. A találkozás hatására egy ijesztő világban találja magát főhősnőnk, ahol helyt kell állnia, ha szeretné élve megúszni a kalandot. Ezúttal pedig nem csak a különleges mutánsok és zombik törnek az életére, hanem maga a környezet is. A fejlesztők szerint ez a DLC sokkal inkább hasonlít egy pszichológiai horrorhoz.

TPS

A frissítés másik érdekessége a Third-Person Mode. Ezt bekapcsolva a Resident Evil játékokban megszokott külső nézetből is átélhetik a rajongók a borzongásokat. Bár úgy oldották meg Ethan kapcsán ezt a funkciót, hogy továbbra se lehessen majd látni az arcát, mert mindig úgy fordul majd mozgás közben a karakter.

Mercenaries

Egy kihívásokkal teli játékmódot is belepakoltak a kiegészítőbe. Nem is feltétlenül az új pályák hozhatják majd lázba a közösséget, hanem sokkal inkább az új, játszható karakterek viszik majd a prímet. Az egy dolog, hogy bárki belebújhat majd például Chris Redfield bőrébe, de ezen kívül Karl Heisenberget, illetve a játék legnagyobb népszerűségének örvendő Lady D-t is lehet majd irányítani.

Bónusz

Ha valakinek még lenne hiányérzete, akkor talán ezek után ez is megszűnik. A stúdió ugyanis végre elhozza a várva várt Resident Evil Re: Verse elnevezésű multiplayert is, amiben a bátrak 6 fős PvP deathmatchben mérhetik össze tudásukat.

Mindez együttesen október 28-án jelenik meg a Resident Evil Villagehez.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!