Lady Gaga alakíthatja Harley Quinnt a Joker 2-ben, ami valószínűleg egy musical lesz

Lady Gaga alakíthatja Harley Quinnt a Joker 2-ben, ami valószínűleg egy musical lesz

Iparági pletykák szerint a Warner Bros. nagyon szeretné leszerződtetni az énekes-színésznőt. 

Todd Philips 2019-es Joker filmje új szemszögből közelítette meg a karaktert és egy olyan zseniális eredettörténetet kaptunk, amiben nem volt se Batman, se vegyi baleset, csak egy ember, akit kivetett magából a társadalom. A film hatalmas sikert aratott a kasszáknál és csekély büdzséje ellenére több mint 1 milliárd dollárt termelt a Warner Bros. stúdiónak, így borítékolható volt a folytatás, amiről a készítők nemrég le is rántották a leplet. 

A következő felvonás tehát a Joker – Folie à deux(megosztott pszichózis) nevet kapta és Joaquin Phoenix természetesen visszatér, a legutóbbi iparági pletykák szerint pedig Lady Gaga alakítja a címszereplő társát, Harley Quinnt. Az alapvetően énekesnő Gaga kisebb szerepek után igazán a Csillag születik alkotással érkezett meg a hollywoodi sztárok közé, de őt láthattuk a Riddley Scott tavaly megjelent A Gucci-ház filmben is.

A casting abból a szempontból logikusnak tűnik, hogy a The Hollywood Reporter értesülései alapján a Joker 2 musical lesz, tehát az énekes-színésznő ismét hangjával is elvarázsolhatja a közönséget. Érdekesség, hogy Philips és Gaga dolgoztak már együtt a fent is említett Csillag születiken, így nem lesz nehéz a kémia kialakítása. Kíváncsian várjuk, mi sül ki ebből, de ha tippelnünk kéne és az égiek is úgy akarják, Lady Gaga ezzel a szereppel behúzhatja színészként első Oscar-díját

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!