Vizicsacsival hangolódhattok a 2022-es nyári LEC-szezonra

Vizicsacsival hangolódhattok a 2022-es nyári LEC-szezonra

Már csak kettőt kell aludni az LEC 2022 Summer Split startjáig.

Tíz csapat, legalább ötven játékos, tucatnyi edző, egyetlen cél. Június 17-én elstartol Európa legnagyobb League of Legends bajnokságának újabb szezonja, az LEC 2022 Summer Split. A mezőnyben ott lesz Kiss "Vizicsacsi" Tamás, a valaha volt egyetlen magyar játékos, aki eljutott erre a szintre. Az Astralis mezében harcoló idézőnek mindenképpen szurkoljatok a magyar közvetítésen, avagy a lolesports.com oldalán, az esport2tv Twitch-csatornán, az Esport1.hu-n és az Esport1 YouTube-on!

De miért érdemes követni az LEC eseményeit a következő három hónapban?

Természetesen Vizicsacsi miatt, aki 2019 után ismét szeretne kijutni a világbajnokságra. A magyar idézőnek nem lesz egyszerű dolga, ugyanis a tavaszi szezon sereghajtójával kell elérnie ezt a kitűzött célt. A csapatban ott lesz Csacsi mellett Xerxe és Kobbe, így a régi Splyce-vibe okozhat fejtörést az elleneleknek.

Ott lesz a mezőnyben a valaha volt két legeredményesebb európai profi, caPs és Perkz. Amíg előbbi megjárta az idei MSI-t, utóbbinak nem sok sikerélményben volt része a szupercsapatnak kikiáltott Team Vitalityvel. Selfmade helyett Haruval próbálhajták meg a franciák beírni nevüket a történelemkönyvekbe. CaPséknek viszonylag könnyű a dolguk, csak úgy kell játszaniuk, mint a 24 győzelemig tartó sorozat meccsein.

Végül nem szabad elmenni amellett a tény mellett, hogy egy teljesen új LEC-metában bizonyíthatják képességeiket a játékosok. A 12.10-es, 12.11-es és 12.11b frissítésekben rengeteg változás történt, amelyek alaposan felforgathatják az erőviszonyokat. Olyan játékosok emelkedhetnek fel, akik tavasszal csak keresték a helyüket a Szurdokban. Olyan játékosok szenvedhetnek minden mérkőzésnap, akik remek teljesítményt nyújtottak még néhány hónapja. Kiszámíthatatlan választások, őrült akciók várnak rátok, avagy az LEC nyáron sem okoz majd csalódást!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted az Astralis hány darab győzelmet szerez majd az első hétvégén?