Ezt látnod kell: így alakult át Ryan Gosling a Barbie film Kenjévé

Ezt látnod kell: így alakult át Ryan Gosling a Barbie film Kenjévé

Ryan Goslingról tudjuk, hogy nagyon tehetséges és kiváló színész, sokféle szerepben tündöklött már, de alighanem ez lesz az egyik legmaradandóbb alkotása.

Elég annyit leírni, hogy Ryan Gosling és Margot Robbie és máris garantált a siker, nem? Valószínűleg ez így van, de azért nem árt megemlíteni azt sem, hogy ez a páros az éppen készülő Barbie mozifilm kapcsán dolgozik együtt. Már az eleve sokakban különös gondolatokat ébreszthet, hogy vajon mi szükség van egy élőszereplős Barbie filmre, de ezen kár csodálkozni, Hollywood előtt nincs akadály, ha a nagyvászonról van szó.

A film a Warner Bros. égisze alatt készül Greta Gerwig rendezésében, akinek eddig 3 filmet köszönhetünk (Kisasszonyok, Lady Bird és Nights and Weekends). A forgatókönyvet hozzá Noah Baumbach jegyzi (Házassági történet), és már most érdemes azt is leszögezni, hogy alapvetően nem akarja komolyan venni magát az alkotás, így egy mókás romantikus vígjátékra lehet majd számítani jövőre. Az elmúlt időszakban megosztottak már Margot Robbieról egy képet, hogy miként néz ki Barbieként:

Az új szenzációt viszont Gosling szolgáltatta, hiszen róla is lehullott a lepel, hogy milyen átalakuláson esett át a szerep kedvéért a tökéletes Ken ábrázolása érdekében:

Az biztos, hogy szinte tökéletesen sikerül hoznia a figurát, a tökéletesen legyantázott teste mellett kimelírozták a haját is, de az alsógatyáján látható Ken felirat az mindent visz. A két sztáron kívül még olyan nevek is szerepelnek a filmben, mint Simu Liu, Will Ferrell, Kate McKinnon, Kingsley Ben-Adir, Issa Rae, Michael Cera, America Ferrera, Emerald Fennell, Rhea Perlman. Simu Liu a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendájának főhőse beszámolt róla, hogy egy igen fájdalmas szépészeti beavatkozáson is túl kellett esnie az új szerepe kedvéért. Valószínűleg a gyantázási folyamat eléggé megviselhette, amit nem is csodálunk. A történet szerint ő is Ken lesz, még hozzá azért, mert Ken és Barbie több alteregója is feltűnik majd a filmben.

A fantasztikus kalandot 2023. július 21-étől lehet majd megtekinteni a mozikban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrása: aceshowbiz.com

Kövess Minket!