LoL: Egy népszerű hőshöz is hozzányúl a Riot

LoL: Egy népszerű hőshöz is hozzányúl a Riot

A 12.13-as patch során érkezhetnek meg a módosítások a Sósvízi veszedelemre.

Nem elégedett a Riot a League of Legends egyik legnépszerűbb hősével, Gangplankkel. A kalózzal nagyon sokan játszanak a felső ösvényen, ám a sikeressége nagyon eltér a high elo-játékosok és az alacsonyabb szinten játszó idézők között. 

Ennek okát a játékstílusában kell keresni. A hordóival tudja könnyen felrobbantani ellenfeleit, amihez viszont sok sebzést kell vásárolnia, amitől törékennyé válik. A hordók mechanikája azonban nem egyszerű, ha nem sikerül, akkor védtelenek maradunk és gyorsan meghalhatunk vele. Ez kirajzolódik a győzelmi arányából is. A magasabb szintű idézők, akik jobban elsajátították, 50% körüli win rate-tel rendelkeznek, viszont alacsonyabb eloban a 45%-ot sem éri el. 

Így a Riot szeretné jobban egyensúlyba hozni a kitjét, és várhatóan csökkenti a hordó sebzését, míg a többi képessége kap valamiféle erősítést. A pontos változtatásokat még nem közölték, viszont a tervek szerint a 12.13-as patchcsel érkezik majd az éles szerverekre júliusban.

Te szoktál Gangplankkel játszani? Szerinted kell rajta változtatni?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted szüksége van változtatásokra Gangplanknek?

  • 60 %
  • 40 %
League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.