Új Trónok Harca spin-off sorozat készül az egyik legnépszerűbb karakterről

Új Trónok Harca spin-off sorozat készül az egyik legnépszerűbb karakterről

A The Hollywood Reporter információi alapján a Havas Jon rajongók örülhetnek, hiszen hamarosan az önálló sorozatában izgulhatnak érte, ami nagyjából az alapsztorit követő időszakban veszi fel a fonalat.

A Trónok harca epikus alkotása már 2019-ben véget ér és bár a befejezés hagyott némi kívánni valót maga után, a HBO mégsem akarja, ha a feledésbe merülne George R. R. Martin alkotása. Jó néhány spin-offot igyekeznek tető alá hozni és ezek közül elsőként a House of Dragon öltött formát, az új sorozatot már augusztus 21-étől érdemes lesz keresni a streamingszolgáltató kínálatában. A másik nagy durranás a Havas Jont középpontba állító másik sorozat lehet, amelyben ismét Kit Harrington öltené magára népszerű szerepét. Ezért az alakításáért korábban kétszer is Emmy-díjra jelölték.

A Trónok harca utolsó szezonjában ugye Havas Jon rájött, hogy a valódi neve Aegon Targaryen, ezáltal pedig a Vastrón egyik lehetséges örököse is egyben. Bár az a történet végére elüldözték Westerosból, ezért hátrahagyta régi életét és csatlakozott a Vadakhoz, akikkel együtt a Faltól északra utazott.

Egyelőre sajnos többet nem tudni az új koncepcióról, de az biztos, hogy vele a főszerepben egy remek spin-offal bővülhet a széria, csak győzzük kivárni az első epizód megjelenését.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!