Update: Kikerült a 93+ EFIGS TOTS Upgrade SBC a FIFA 22-ből, íme az EA magyarázata

Update: Kikerült a 93+ EFIGS TOTS Upgrade SBC a FIFA 22-ből, íme az EA magyarázata

Az EA Sports június 15-én dobta ki a speciális 93+ EFIGS TOTS Upgrade SBC-t Ultimate Team játékosoknak, de mint kiderült össze is omlott a rendszer.

A Squad Building Challengek sok esetben izgalmas elfoglaltságot jelentenek a játékosok számára, és jó dolog, ha a már meglévő, de gyengébb vagy kevésbé hasznos lapjaikat be tudják ezáltal váltani és egy sokkal jobban szerezhetnek értük. A mostani SBC révén egy Team of the Season kártyát lehet begyűjteni, méghozzá a topligák labdarúgói közül: Premier League, Ligue 1, Serie A, Bundesliga és LaLiga. Ugyan 18-án lejárna ez a challenge, de a fejlesztők arról számoltak be, hogy történt némi probléma, ezért nem így alakulnak a dolgok.

Először is a 93+ EFIGS TOTS Upgrade követelményei:

  • Min. 1 játékos: Team of the Season OR Team of the Week
  • Min. Team Ratings: 87
  • Min. Team Chemistry: 60

Másodszor arról számolt be az EA, hogy az EFIGS TOTS Upgrade SBC-t ideiglenesen eltávolították, amíg kivizsgálják a jutalmakkal kapcsolatos problémákról szóló jelentéseket. Azok a játékosok, akik már teljesítették az SBC-t, a közeljövőben megkapják a korrekt ajándékokat.

UPDATE:

Időközben az EA Sportsnak sikerült elhárítania a hibát és újfent elérhető a játékban, így mindenki meg tudja csinálni és a megfelelő jutalom részesül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!