LoL: Tippek és trükkök Mordekaiser végső képességéhez

LoL: Tippek és trükkök Mordekaiser végső képességéhez

Egyszerűnek tűnik Mordekaiser végső képességének használata, de rengeteg szituációban egy-két extra mozdulattal még többet hozhatsz ki belőle.

Jelenleg Mordekaiser kifejezetten jól teljesít a 12.11-es League of Legends frissítésben, ugyanis a Platinum feletti mezőnyben 51,39%-os győzelmi arányt tud felmutatni. Impresszív statisztikái sokatokban megpendíthetik a húrt, hogy itt lenne az ideje bevenni a felső ösvényt a vaslidérccel. Az alábbi videóból megtudhatjátok azokat a kombókat, amelyekkel maximalizálhatjátok a Death's Realm, azaz a végső képességben rejlő potenciált.

A legfontosabb dolog, amelyet tudnod kell, hogy a ulti területének középpontja kizárólag Mordekaiser pozícióján múlik. Az ellenséges hős és Mordekaiser távolsága egyáltalán nem befolyásolja azt, hogy hol jelenik majd meg a Halál birodalmának hatalmas köre. Ezt, ha fejben tartjátok, akkor az E+R+Flash kombinációval olyan területre zárhatjátok be a célpontot, ahonnan nem tud elmenekülni, szétbombázza a torony, esetleg be tudnak segíteni a falak a menekülésben. Mindenképpen jó reflexekre van szükség, azonban ha már mesterei vagytok a legendás Lee Sin inSec-féle rúgásának, akkor nem jelenthet gondot Mordéval összehozni az úgynevezett "brazil insec" mozdulatsort.

A fentihez hasonló apró, de mégis látványos interakciók miatt lehet mindig fejlődni a League of Legendsben, ezért még akkor is érdemes elsajátítani a kombókat, ha alapból nem tartjátok magatokat lelkes Mordekaiser játékosoknak.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te ismerted ezeket a kombókat?