LEC: Ott a második győzelem, Csacsiék a legjobbak között!

LEC: Ott a második győzelem, Csacsiék a legjobbak között!

Nem ismertek kegyelmet Vizicsacsiék az Idézők szurdokában, erre a remek kezdésre vártak nagyon sokan az Astralis csapatától!

Maratoni hétvégét zártak Európa legjobb League of Legends csapatai, ugyanis szuperhéttel startolt el az LEC 2022-es nyári szezonja. Az alapszakasz első három mérkőzésén az Astralis és Vizicsacsi remekül teljesített a Szurdokban, így jelenleg a tabella második helyéről várhatják a folytatást. A mezőnyben mindössze egyetlen csapat maradt veretlen, a tavaszi bajnok G2 Esports eddig még nem talált ellenfélre. A folytatásra péntekig kell várnotok, addig mindenképpen nézzétek vissza Csacsiék remek győzelmeit, amelyet a Team BDS és a Misfits Gaming ellen szereztek.

0-1-ről 2-1, stabilnak tűnik az Astralis

A G2 Esports elleni zakó bőven belefért, jelenleg messze caPsék teljesítenek a legjobban a világ harmadik legerősebb régiójában. A Team BDS és a Misfits Gaming azonban legyőzhető ellenfélnek tűnt, nem is szalasztották el ezt a jó lehetőséget Csacsiék. A magyar LoL-legenda főleg a második splitjét megkezdő együttes ellen remekelt, Ornnjával megszerezte a mérkőzés MVP-jének, avagy legjobb játékosának járó elismerést. A Misfits Gaming csak az első percekben ijesztett rá az Astralisra, Irrelevant Jaxe azonban szép lassan beleszürkült a mérkőzésbe, így nem volt gond, hogy Csacsi az ösvényfázisban hátrányba került. Mind Dajor, mind Kobbe egyre jobb formába lendül, amelyre nagy szüksége van a csapatnak, mivel Xerxe és Vizicsacsi inkább a killek lekészítésében segédkezik, nem a valódi carry szerepkört töltik be.

5 érdekes statisztika az LEC 2022-es nyári szezonjának szuperhetéből:

  • A legtöbb izolált halált a 15. percig Vizicsacsi gyűjtötte be, összesen három alkalommal kapták el, ennek ellenére tudott két meccset nyerni az Astralis
  • 15. percig a legnagyobb aranyhátrányba Vetheo került, átlagosan 1822 arannyal marad le a Misfits Gaming tavaszi MVP-je ösvényellenfeléhez képest a korai szakaszban
  • Legjobb KDA-n két G2 játékos osztozik. Flakked és BrokenBlade 44-es mutatóval dominálja ezt a kategóriát
  • A 15. percig a csapata összes gyilkosságában részt vett Malrang, a Rogue azonban nem tudja hozni a tavaszi formát
  • Csapata összes sebzéséből 34,7%-ot vállal magára Sertuss, az SK Gaming középső ösvényese

Vizicsacsi és az Astralis sorozatban két mérkőzést nyert meg, így a tabellán holtversenyben a második helyen állnak jelenleg. Pénteken lehet folytatni ezt a jó szériát, ugyanis a következő ellenfél az az SK Gaming lesz, akik eddig csak a Team BDS-t tudták vérrel-verítékkel felülmúlni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted eddig ki volt az Astralis legjobbja?