Sorozatként folytatódik a Kung Fu Panda a Netflixen, és befutott az első trailere is

Sorozatként folytatódik a Kung Fu Panda a Netflixen, és befutott az első trailere is

Po legújabb kalandjára már nem is kell sokat várni, és kiderült az is kinek az oldalán kell majd megmentenie a világot.

2016-ban úgy tűnt, hogy szépen lezárták a Kung Fu Panda trilógiát, hat évvel később viszont mégis derült égből villámcsapásként érkezett a hír, hogy Po-ra újabb nagy feladat vár. Ezúttal Kínán is túl mutat a küldetése, hiszen a világot kell megmentenie.

Egy titokzatos menyét páros hozza rá a frászt a Föld lakóira, miután a négy ősi fegyver közül megszerzik az egyiket, amivel roppant nagy erőre tesznek szert, majd elhatározzák, hogy begyűjtik a többit is, így elpusztíthatják a világot. Ezért Po-nak el kell hagynia otthonát, hogy újfent megmentse a világot. Útja során találkozik egy Wandering Blade nevű angol lovaggal, és talán mondanunk sem kell, a kezdetek kezdetén nem igazán van meg köztük az összhang, de együtt képesek lehetne az elsőre lehetetlennek tűnő kihívás teljesítésére.

A Kung Fu Panda: The Dragon Knight (A Sárkánylovag) sorozat premierjére július 14-én kerül sor a Netflixen, de egyelőre arról nincs információ, hogy hány epizódot ölel fel az első szezon. Arról viszont van, hogy Jack Black visszatér Po szinkronhangjaként, miközben Wandering Bladet Rita Ora kelti életre. Az első trailer is befutott a produkcióról és ahogyan a korábbi részek kapcsán már megszokhattunk a látvány és a poénok is pazarok lesznek:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!