Jöhet az élőszereplős Herkules mozi a'la Guy Ritchie

Jöhet az élőszereplős Herkules mozi a'la Guy Ritchie

A film alapjául pedig az 1997-es rajzfilm szolgál.

2019-ben az Aladdint szintén Guy Ritchie rendezésében lehetett megtekinteni, és bár a kritikusok között akadtak jó néhányan, akiknek nem nyerte el a tetszését, a rajongók közül sokan imádták a többek között Will Smith-t is felvonultató produkciót. Ennek pedig ékes bizonyítéka, hogy az elmúlt évek alatt 1 milliárd dollárnál is többet hozott a konyhára a világszerte bemutatott alkotás. A folytatás is már zöld utat kapott, így nem véletlen, hogy a Disney bízik a rendezőben és ezt a feladatot is rá akarják bízni.

Az első hírek szerint a Herkules játékfilm első forgatókönyvvázlatát Dave Callaham készítette el. Őt sokan a Marveles Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája sztorija kapcsán már ismerhetik, bár ennek ellenére a Disney további forgatókönyvírókat is keres még. A mozit egyébként a Russo testvérek produkciós cége hozza tető alá, így akár tényleg egy szórakoztató és remek kalandra számíthatnak a rajongók, persze a premier dátumáról még korai beszélni.

Természetesen azonnal elindultak a találgatások, hogy ki játszhatná el a főszerepet, de miután a múltban már voltak hasonszőrű próbálkozások, az biztos, hogy senkinek nem lesz könnyű dolga Herkulest megformálni. Kevin Sorbot anno sokan szerették a sorozatban, bár ő kiöregedett ebből a szerepből, illetve Dwayne Johnson is kapott már lehetőséget, hogy a mitológiai személy bőrébe bújjon, de mind a kritikusok, mind a rajongók számára csalódást keltően sikerült.

Te kit látnál szívesen Herkulesként?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!