LoL: 12 000 ember előtt játszott Rekkles és a Karmine Corp

LoL: 12 000 ember előtt játszott Rekkles és a Karmine Corp

Rekklesék megcsinálták a show-t, hogy utána elszenvedjék második vereségüket a nyári szezonban.

Nem mindennapi eseményen vettek részt a legnagyobb Karmine Corp rajongók, ugyanis az LFL nyári alapszakaszának egyik mérkőzését külön csarnokban, élő közönség előtt rendezték meg. A KC VALORANT csapata először összecsapott a Team Vitalityvel A VRL France keretein belül, majd jött egy nagyszabású half-time show, hogy az estét a Misfits Premier elleni bajnoki LoL-meccs zárja le. Rekkles, Saken és a többiek 12 000 ember üvöltése közepette próbálták meg a mérlegüket 6-1-re módosítani, azonban a tabella utolsó helyezettje másképp gondolta a forgatókönyvet.

A show elképesztő volt, de nem erre az eredményre számítottak a kilátogatók

A Karmine Corp egyértelműen az LEC alatti ERL-szint legnagyobb rajongótáborával rendelkező együttes. Százezrek, ha nem milliók követik hétről hétre az összecsapásokat, amelyeket az LFL-ben vívnak Rekklesék. Nem véletlen tudták gyakorlatilag azonnal értékesíteni az összes jegyet a tegnapi rendezvényre. Sokan már azért lobbyznak, hogy az LEC-be kerüljön már be a szervezet, ugyanis zsinórban nyertek három EU Masterst, valamint olyan erőforrásokkal rendelkeznek a tulajdonosi háttér miatt, hogy gyakorlatilag bárkit (lásd Rekkles leigazolása) képesek megfizetni. 

Hiába azonban a hatalmas show, ami csak a Karmine Corpról szólt, a Misfits Premier elrontotta a bulit. Az esélytelen nyugalmával érkeztek meg a (kis)nyulak az Idézők szurdokába, a végén azonban nem az ő Nexusuk dőlt be. A tömeg csendben figyelhette, hogy Zanzarah és csapata dominálni tud annak ellenére, hogy a KC elleni Bo1 előtt 1-5-tel holtversenyben az utolsó helyen álltak az LFL-ben.

Összességében a párizsi KCX2 megmutatta a világnak, hogy igenis van igény hatalmas tömeg előtti e-sportrendezvényekre. Mind a VALORANT, mind a League of Legends képes mobilizálni a rajongókat, hogy a KC tegnap kétszer kapott ki (VALORANTban 2-13-ra a VIT-től), az ilyen hangulat mellett tulajdonképpen nem is számít igazán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a Karmine Corp megnyeri a nyári EU Masterst is?