Hirdetés

LoL: Kiderült, melyik játékmód érkezhet a Csillagőrző eseménnyel

A közösség nagy része nem lelkesedik ezért a játékmódért.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Valorant East: United

Vegatables vs. Auristralis

Esport1 Podcast

Mi lesz veled FIFA?

Hirdetés

Július 14-én a 12.13-as patch másnapján érkezik év egyik legjobban várt eseménye, a Star Guardians. Ahogyan azt megszokhattátok, az eventek során egy hónapig egy különleges játékmód is érkezik a játékba. Ezeket a limitált idejű verziókat általában nagy érdeklődés övezi és ez most sincsen másképp.

A Riot egyik munkatársa, Reina Sweet közzétett egy posztot közösségi oldalán, amelyen leleplezte, hogy a Végső varázskönyv (Ultimate Spellbook) érkezik a Csillagőrzőkkel. Ez óriási csalódottságot váltott ki a közösségből (belőlem is - szerk.).  

Nagyon gyorsan rá lehet unni erre a módra, amely alapvetően sem nyújtott sokkal nagyobb játékélményt az alap játékmódoknál. Ráadásul semmiféle térképváltozással nem járt, ugyanúgy az Idézők szurdokában játszódtak a mérkőzések.

A közösség jó része nem-tetszését fejezte ki, nagyobb durranást várt az egyik legjobban felhype-olt esemény kapcsán. De várhatóan textúra-változást  sem nem kapunk, akár a térképen vagy a minionok által. Többen felvetették, hogy Valoran Cityben is lehetne az új játékmód, ha már az esemény előzetese a „Visszatérés Valoran City-be" címet kapta. Mások a PVE-módokat várták vissza, ám ezek iránt az érdeklődés napok alatt eltűnik, így nem valószínű, hogy a jövőben visszatérnek. Felmerült még lehetőségként a Nexus Blitz, de az az év későbbi részében várható.

Te szeretsz az Ulimate Spellbookkal játszani?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te szereted az Ultimate Spellbook játékmódot?

  • 10 %
  • 24 %
  • 10 %
  • 33 %
  • 24 %
Hirdetés
Hirdetés