Film: Brad Pitt számára közel lehet a visszavonulás

Film: Brad Pitt számára közel lehet a visszavonulás

58 évesen mindent elért, így meg lehet érteni a világsztár döntését.

„Az utolsókat rúgom. Ez lehet az utolsó fél- vagy harmadévem. Hogyan alakul majd ez? Miként tervezem ezt az időszakot?” Ez a néhány mondat is szerepel Brad Pittnek abban a részletes interjújában, amelyet a GQ-nak adott néhány napja. Az 58 éves Oscar-díjas amerikai világsztár az utóbbi években már inkább producerként szerepelt a stáblistákon, bár egy-egy filmben még lehet találkozni vele a vásznon. Bár kijelentése alapján nagyon közel került ahhoz, hogy végleg felhagyjon a színészkedéssel, a Babylon, valamint egy még címmel nem rendelkező projekt kapcsán felmerült a neve. Előbbi filmnek már az utómunkái zajlanak, Pitt mellett Margot Robbie, Olivia Wilde, Flea, Tobey Maguire és Eric Roberts is szerepet kapott Damien Chazelle rendezésében. 

Hollywood egyik legfényesebb csillaga a beszélgetésben elárulta, hogyan tette le a COVID alatt a cigarettát, milyen volt az Anonim Alkoholisták klubjának ülésein részt vennie az Angeline Jolie-val történő válás után, sőt kitért arra is, hogy néha nehezére esik emlékezni az arcokra és nevekre, ezért a nagyobb partikban ezzel a problémájával is meg kell küzdenie.

„Ő az egyike az utolsó igazi mozis sztároknak. Ő egy külön fajába tartozik az embereknek. És őszintén szólva, nem gondolom, hogy pontosan le tudná írni bárki mi ez, mert ez olyan, mintha a csillagok ragyogását írná le." - Quentin Tarantino

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik a kedvenc Brad Pitt-filmed az alábbiakból?