Lol: Egyre aggasztóbbak a jelek az Esszenciák boltja kapcsán

Lol: Egyre aggasztóbbak a jelek az Esszenciák boltja kapcsán

Tényleg megszűnhet sokak egyik kedvenc funkciója a League of Legends kliensében?

Ismételten érkezett egy hatalmas frissítés az éles szerverekre, azonban az Esszenciák boltja újfent kimaradt a 12.12-es patchből. A Riot Games állítása szerint rengeteg munkát kell beleölniük a legújabb kék esszencia bolt fejlesztésébe, ezért nem tudták még megörvendeztetni ezzel a funkcióval a játékosokat. A változtatásokhoz természetesen idő kell, ezzel nem is vitatkozik senki, azonban a hetek csak telnek, a LoL-osok meg egyre idegesebbek, vagy épp aggodalmas kifejezéssel számolják a napokat az előző shop távozása óta. A legnagyobb League of Legendsszel foglalkozó közösségi fórumon egy szoftverfejlesztő magyarázta el, hogy szerinte miben keresendő a probléma a Riot oldalán.

Mit állít a 23 éve szoftverfejlesztéssel foglalkozó LoL-os?

BetaTink szerint a League of Legends kliense nem lehet annyira rossz állapotban, hogy néhány érték átírása ennyi időt ölelne fel. Ő úgy gondolja, hogy a fejlesztők kezében lévő eszközök adottak, viszont maguk a fejlesztők nem képesek ezeket úgy forgatni, hogy annak valódi eredménye legyen belátható időn belül. Egy másik fejlesztő ezekre a kijelentésekre ráerősített kommentben. Teemo-enjoyer szintén azt hozta fel hogy egyszerűen nincsen annyi speciális összetevője a Blue Essence Emporiumnak, amelyet hónapokon keresztül kéne programozni. 

Termék Ár (kék esszencia)
Zsákbamacska ikondoboz
(biztosan van benne egy nem e-sport típusú ikon, amely még nincs meg)
1500 KE
Chromák*
(kivéve a korlátozott kiadású/retró/szezonális chromákat)
2000 KE
Mini zsákbamacska ikondoboz 2500 KE
Baronsapkás poro ikon
(csak az Esszenciák boltjában érhető el!)
4000 KE
Zsákbamacska őrszemkinézetet tartalmazó doboz
(biztosan van benne egy nem e-sport típusú őrszemkinézet, amely még nincs meg)
4900 KE
Esszenciagyűjtő őrszemkinézet
(csak az Esszenciák boltjában érhető el!)
6000 KE
Dől a lé hangulatjel
(csak az Esszenciák boltjában érhető el!)
50 000 KE
Pénzeszsákok hangulatjel
(csak az Esszenciák boltjában érhető el!)
75 000 KE
URFWick kinézet
(csak az Esszenciák boltjában érhető el!)
150 000 KE

A Riot egyelőre csak annyit árult el, hogy június 28-án visszatér az Esszenciák boltja, ami egészen a 12.13-as frissítés előtti napig, avagy július 12-éig elérhető lesz a kliensben. Hogy tényleg ez lesz az utolsó lehetőség, hogy KE-ből vegyetek chromákat, őrszemkinézeteket és egyéb kisebb kozmetikai tartalmakat? Egyelőre ezt nem lehet biztosra kijelenteni, de többen már beletörődtek abba, hogy ismét az RP felé kell majd fordulni ezen tartalmak vásárlása kapcsán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.