Újabb javításokat hozott a FIFA 22 13. frissítése

Újabb javításokat hozott a FIFA 22 13. frissítése

A FIFA 22 életciklusa már az utolsó szakaszába lépett, de úgy tűnik az EA-nek telik még az elbaltázott SBC-ken túl néhány frissítésre is.

Sokak szerint nem ez lett a sorozat legjobb része és akkor lehet, hogy finoman fogalmaztunk, de az biztos, hogy az Ultimate Team felhasználói számára mindig akad némi teendő. Az utolsó hónapokban viszont már szinte mindenki arra koncentrál, hogy megszerezze a számára legkedvesebb lapot, ha még ez eddig nem sikerült, illetve az utolsó versenyek fináléit tartják meg a nyáron, ezzel végleg búcsút mondva az aktuális epizódnak.

Mindenesetre most a fejlesztők egy újabb frissítést adtak ki a játékhoz, ami leginkább a FIFA 22 problémás részeire fókuszál:

FIFA Ultimate Team

  • Co-Op lobbyban a Captain's Squad megtekintése esetében a chemistry linkek nem mindig jelentek meg megfelelően.

Játékmenet

  • Néhány ritka esetben a kapusok a tizenhatoson kívül kézzel próbáltak védeni.

Általános

  • Kijavítottak néhány olyan esetet, amikor meccs közben nem megfelelő volt a világítás.

Apró dolgoknak tűnnek a fentebb leírt sorok, de azért időszerű volt, hogy kiadták ezt a fix csomagot. Zavaró lehetett a chemistry helytelen megjelenítése, illetve az is nagy galibát okozhatott, ha a kapus kézzel mentett a tizenhatoson kívül. Az utolsó kapcsán pedig már több ízben jelezték a felhasználók, hogy egyes stadionok, kameraszögek, festések vagy maga a világítás képes hátráltatni egyik vagy másik játékost, szóval minden apró kis javítás jól jön ilyenkor. A kérdés csak az, hogy ezekre miért kell ennyit várni? Csak bízni tudunk benne, hogy az EA Sports gőzerővel a FIFA 23 koncentrál már és nem csak látszat újdonságokat kapunk majd, hanem egy méltó lezárást adnak a korszaknak, mikor még FIFA néven adták ki a játékaikat.

Kövess Minket!