Ez a 3 kártya jelenleg a legnépszerűbb a FIFA 22-ben

Ez a 3 kártya jelenleg a legnépszerűbb a FIFA 22-ben

Meglepő módon ezen a listán nincs Team of the Year, se Team of the Season lap.

Nyilvánvaló, hogy a népszerűségi versenyben az végez az élen, akit megfizethető áron lehet beszerezni, emellett nagyon jó szolgálatot tesz a meccseken. Nincs ez most sem másként, a FIFA 22-ben is akadnak néhányan, akik alaposan megelőzik a mezőnyt ebben a mutatóban, de ezen túl is tényleg remek kis kártyákról van szó. Ráadásul, mostanra már szinte mindenki számára begyűjthető bármelyikük, mert nem kerül olyan elképesztően sok zsetonba. A FUTBin oldalán elérhető adatok szerint így alakult a top 3:

A virtuális dobogó harmadik fokán 23803 szavazattal Neymar Jr. Flashback kártyája végzett. Jelen állás szerint ezért kell a legtöbbet perkálni, ha valaki meg akarja vásárolni. PS-en körülbelül 260 ezer coinért már hozzá is vágják az emberhez. A 87-es OVR lap 5 csillagos Skill Moveokra képes, de a gyorsaságára sem lehet panasz (pace 95) a balszélső brazil esetében.

A második nem más lett, mint Fekir, aki korábbi verzióival és a játék korábbi részeiben is már elnyerte sok játékos szimpátiáját. Nem is véletlen, hogy a mostanában 80-90 ezerért beszerezhető francia felkerült a listára. A 87-es Európa League SBC lapja megéri a pénzét. Rá egyébként 27711 voks érkezett.

Az első helyen pedig a sokak szerint idén aranylabdát is érdemlő Karim Benzema látható. Úgy tűnik nem csak a valódi futballpályákon arat, hanem a virtuális futballban is megnőtt a rajongótábora. A 86-os Flashback kártya 190-200 ezer coinért körülbelül már beépíthető a csapatokba. 29987 szavazatot kapott a francia támadó, és sokan azt mondják ez a verziója bőven jobb, mint például a 91-es, valamint egyes állítások szerint egy Hunter chemistryvel egy igazi állat válik belőle.

Nektek is ők a favoritok vagy ti másokat neveznétek meg?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!