LoL: Nem hiszed el, hogy mit rejt a tenger mélye

LoL: Nem hiszed el, hogy mit rejt a tenger mélye

A Riot Games egyik legegyedibb projektje a mai napig tart.

2015-ben a Riot Games és az óceániai közösség összefogott, hogy létrehozzanak egy Nautilusra emlékeztető mesterséges korallzátonyt. Végül 42 006 idéző neve került fel a táblára, ők voltak azok, akik hozzájárultak a projekt sikerességéhez. A terv végül 2016 elejére összeállt, így már hat éve ott pihen a tengerfenéken ez a műalkotás, amelyet gyakorlatilag teljesen kisajátított a természet.

Pontosan merre található a Nautilus-szobor?

Ausztrália partjainál, Moreton-szigettől 300-400 méterre engedték le Nautilust, aki azóta nem mozdult sehova.

A legnagyobb közösségi League of Legends-fórumon az URGQ-búvárklub egyik tagja megosztott egy rakat fotót, amelyeket akkor készített, amikor merülést hajtott végre a Curtin mesterséges korallzátony területén, ahol a fenti Nautilus-szobor is pihen. A hatalmas vasmacskával dobálózó támogató az évek során egyre több és több élőlényt látott vendégül, így maximálisan teljesítette azt a feladatát, amiért megalkották.

Az alábbi galériában megtekinthetitek a Nautlius-szobrot a leengedés, 11 hónap, 22 hónap, 2 és fél év, valamint 6 év eltelte után!

 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Te voltál már valaha Ausztráliában?

League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.