LoL: Nincs ok a szomorkodásra, Csacsiék még mindig az élmezőnyben

LoL: Nincs ok a szomorkodásra, Csacsiék még mindig az élmezőnyben

Az Astralis tankjából sajnos túl gyorsan kifogyott a nafta.

Változatos és fordulatos összecsapások tarkították az LEC 2022-es nyári szezonjának ötödik mérkőzésnapját, így Vizicsacsiék meccsén sem maradtatok izgalom nélkül. Az egyre jobb formába lendülő Rogue próbálta megállítani a sorozatban három győzelemmel a zsebben érkező Astralist a nap harmadik meccsén. Larssen zsenialitása, valamint a jól felépített taktika végül a tavaszi alapszakasz bajnokának kedvezett, de ezekből a vereségekből rengeteget lehet tanulni.

Astralis vs Rogue (0-1)

A korai szakaszban remekül találta meg JeongHoon vezetésével azokat a célpontokat a dán klub, akiket gyorsan likvidálni lehetett. Ennek köszönhetően előnybe kerültek Csacsiék, azonban a Rogue-nak fokozatosan elkezdtek működni a hősei, amire nem volt érdemi válasz. Larssen Azirral, Comp Sennával scale-elt, miközben a háttérben Trymbi mentőautó módjára közlekedett Sorakájával a Szurdokban. Egy sárkánylélekért folytatott harcot megnyertek a rogue-osok, majd ebből megszerezték a Baron Nashort, így néhány perc alatt teljesen a saját javukra fordították az aranykülönbséget. 

Csacsiék ezek után próbáltak még egy-egy csapatharccal visszajönni a meccsbe, azonban Azirral semmit sem tudtak kezdeni, valamint megérezték Pyke jelentős szinthátrányát a kritikus pillanatokban. Ezzel az Astralis visszacsúszott holtversenyben a harmadik helyre, ugyanis mind a G2 Esports, mind az EXCEL nyerni tudott tegnap. A nap, valamint az egész nyári szezon leghosszabb meccsén őrületes adok-kapok után a Fnatic végül bedöntötte a Team BDS Nexusát, de a néhány nappal ezelőtt még utolsó helyre várt együttes megmutatta, hogy velük is számolni kell a folytatásban. Megszerezte első győzelmét a Misfits Gaming is, így nincs már nyeretlen csapat a ligában.

Jövő héten Vizicsacsira és az Astralisra két nehezebb ellenfél vár, ugyanis pénteken a Fnatickal, szombaton a Team Vitalityvel találkoznak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik a legerősebb csapat jelenleg az LEC-ben?