Azt csiripelik, hogy jön egy be nem jelentett EA Marvel szuperhősjáték

Azt csiripelik, hogy jön egy be nem jelentett EA Marvel szuperhősjáték

Egy újabb pletyka kapott szárnyra, miszerint az EA is ezen a téren akar nagyot robbantani.

Néha már úgy vagyok vele, hogy a csapot sem merem megnyitni, nehogy onnan is elárasszon a Marvel. Olyannyira tarol mostanában a képregénykiadó a különböző történeteivel, hogy nem lövünk mellé nagyon, ha szuperhős korszaknak tituláljuk az előző és a mostani évtizedet. Az a helyzet, hogy mostanában tényleg ontják az ilyesfajta filmeket és játékokat a kiadók, pedig nem mindegyik sül el úgy, ahogyan azt tervezték, elég csak a Marvel's Avengers videójátékra gondolni. Emellett az egyik Marvel MMO ötletét is törölték.

Egy pletyka szerint viszont egy újabb Marvel játék is feltűnt a láthatáron, mivel az EA ebben a témában is le akarja tenni a névjegyét a szóbeszéd szerint. Nem lenne véletlen, ha tényleg ilyesmi játékon ügyködnének, mivel mostanában jó néhány szuperhős lopta be magát a videójátékosok szívébe. Jön a nagyon sikeres Spider-Man Remastered, majd a Miles Morales is PC-re, de az Insomniac már a Spider-Man második részén is gőzerőkkel dolgozik. A Midnight Sun októberben jelenik meg, valamint egy másik tripla AAA-s Marvel játék is készülőben van, amely a Daredevil vagy a Fantastic Four is lehet.

Az XboxEra Podcastben pedig Nick Baker arról fecsegett, hogy az EA is készít egy Marvel játékot. Nem volt igazából bővebb információja és világossá tette, hogy ez csak pletyka, de elég magabiztosan beszélt erről a témáról. Nem feltétlenül Nick Baker számít a legmegbízhatóbb videójátékos forrásnak, de amilyen nagy most a kereslet az ilyen típusú címekre, nem lennénk meglepve, ha az EA is akarna egy szeletet magának ebből a tortából.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!