LoL: Jó célt szolgálhatsz, ha megvásárolod az egyik skint

A 2019-ben létrehozott alapból segítettek például a koronavírus rászorulóinak is.

A Riot Games hivatalos közösségi médiás csatornáján bejelentette, hogy idén is felajánlja a bevételei egy részét jótékony célokra. 

Nem először csinál ilyet a Riot, amely kifejezetten ember- és játékosközpontú cégnek vallja magát.

„Játékosközpontú vállalatként reméljük, hogy olyan játékélményeket hozunk létre, amelyek értelmet adnak a játékosoknak. Továbbá reméljük, hogy segíthetünk javítani a világot, amelyben élünk, azáltal, hogy szolgáljuk és befektetünk azokba a közösségekbe, amelyeknek részesei vagyunk” - írja a Riot a Social Impact Fund címlapján.

A Riot saját Social Impact Fundja, vagyis azon alapja, amit a közösség segítésére hozott létre 2019 óta működik. Célja, hogy különböző címeinek bevételeiből rászorulóknak segítsen a világban. 2020-ban például 14 millió dollárt gyűjtöttek össze a koronavírus elleni harcra. De nem csak válsághelyzetekben igyekszik ebből az összegből segíteni a Riot, hanem a közösség építésére, védelmére is figyelmet fordít.

Ezúttal is ilyen akcióba kezd a Riot, és a közelgő Csillagőrző esemény (Star Guardian) során lehet közvetetten segíteni. Ugyanis július 28. és augusztus 29. között minden bevétel, ami a Csillagőrző Taliyah hőskinézet eladásaiból származik, ebbe az alapba kerül. Taliyah egyébként azok közé tartozik, akik erősítést kapnak a 12.13-as patch során.

Várhatóan az esemény második felében érkezik Taliyah skinje az éles szerverekre a 12.14-es során, ugyanis az pont egybevágna az akció kezdetével.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Megveszed a Csillagőrző Taliyaht?

  • 80 %
  • 20 %