LoL: Nektek is hiányoznak a Tradicionális hőskinézetek?

LoL: Nektek is hiányoznak a Tradicionális hőskinézetek?

Egy lelkes rajongó elvégezte előre a Riot munkáját.

A League of Legends fejlesztői folyamatosan próbálják frissen tartani a világ legnépszerűbb MOBA-játékát. Kéthetente érkeznek a frissítések, új karakterek csatlakoznak a csapathoz, teljes és kisebb mértékű átdolgozást kapnak kiválasztott hősök. Előfordul olyan is, hogy mechanikailag ugyan nem változtatnak semmit a bajnokon, azonban vizuálisan felújítják az alapoktól kezdve. Ezek a VFX-ek azonban teljesen elveszik a karakter régi stílusát, amely felveti a kérdést. Miért nincsen a grafikailag felturbózott hősök mindegyikének Tradícionális kinézete?

Tradicionális hőskinézetek akkor és most

Összesen négy hős rendelkezik jelenleg Traditional skinnel. A sorból Lee Sin lóg ki, aki úgy kapta meg ezt a kozmetikai tartalmat, hogy maga a karaktert nem változott meg. Karmát, Sejuanit és Trundle-t a teljes reworköt követően jutalmazták meg ezzel a limitált gúnyával, így az eredeti érzést átélheti mindenki a Tradicionális hőskinézet segítségével. 

Hiába azonban ez a kis extra, a Riot Games már régóta nem foglalkozik azzal, hogy ingyenes Traditional skineket adjanak oda azoknak a játékosoknak, akik már a rework előtt rendelkeztek a hőssel. Egy lelkes művész elébe ment a dolgoknak, ő maga megalkotta több mint egy tucat bajnoknak a VFX utáni, de mégis eredeti változatát.

Ezeket a fan artokat az alábbi galériában tekinthetitek meg!

Ti melyik karakteren látnátok a legszívesebben egy Tradicionális hőskinézetet?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.