Kiszivárgott egy kép az új NFS korai verziójáról, de sokan már most aggódnak a játék miatt

Kiszivárgott egy kép az új NFS korai verziójáról, de sokan már most aggódnak a játék miatt

A lentebb látható kép alapján a rajongók nincsenek elájulva, de azért bízni még lehet az új résszel kapcsolatban.

A Need for Speed videójátékos franchise az egyik legnépszerűbb az autóversenyzős címek között. Az 1994-ben útjára indult sorozat azóta a világ minden táján szerzett magának rajongót és abban is biztosak vagyunk, hogy még most vannak olyan részek, melyekre sűrűbb szívdobbanások közepette gondolnak egyesek. Az alapjátékon túl a második epizód vagy a Hot Pursuit, esetleg a Porsche Unleashed, Underground és még sorolhatnánk biztosan belopta magát milliók szívébe.

A legjobb hír pedig az, hogy az EA egy újabb részen dolgozik, de ezen kívül úgy tűnik, hogy sok jóval nem szolgálhatunk. Kezdjük ott a sztorit, hogy a Criterion Gamesbe sikerült beolvasztani tavasszal az EA által megvásárolt Codemasters egyik részlegét. Az együttes erővel dolgozó stúdió viszont sok mindent nem árult el a készülő projektről eddig, de a szivárgásoktól ők sem menekülhetnek. Ezek szerint hamarosan leleplezhetik, ősszel pedig ki is adhatják az új részt.

Shaun Weber korábban azt írta, hogy július közepén tervezik bemutatni az új NFS-t, illetve tiszta vizet öntött a pohárban egy téves előre jelzéssel kapcsolatban, egyúttal a látottak alapján a közösség egy részét el is szomorította. Jeff Grubb állítása szerint – melyet még áprilisban közölt – az új játékban komolyabb szerepet kapnának az animés effektek, tudjátok különböző csilli-villi és érdekesebbnél érdekesebb csíkokat húznának az autók. Ezt Weber gyorsan korrigálta és leírta, hogy mindössze a játék egy nagyon korai verziójáról volt szó, ahol szimplán ezeket az effektusokat helyettesítő eszközként használták a fejlesztés azon szakaszában. A képek láttán, még akkor ha egy nagyon alfa NFS-t csodálható meg, sokan már most lemondtak arról, hogy egy régi fényében tündöklő címet kaphatnak.

Egyébként egy olyan hír is terjed a neten, miszerint az EA azért csúszott az új NFS játékkal, mert a Criterion segítő kezet nyújtott a DICE-nak a Battlefield 2042 befejezését illetően.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!