LEC: Csacsiék nem voltak egy súlycsoportban az egykori világbajnokkal

LEC: Csacsiék nem voltak egy súlycsoportban az egykori világbajnokkal

Váratlanul sima vereséget szenvedett az Astralis.

Kifejezetten jó előjelekkel várhatta az Astralis a Fnatic elleni összecsapást az LEC 2022-es nyári szezonjának hatodik mérkőzésnapján. Hylissangék az elmúlt héten 1-1-re végeztek úgy, hogy a mindössze egyetlen győzelemmel rendelkező Team BDS 55 percen keresztül meccsben volt velük. A fáradtságból és a gyenge teljesítményből azonban semmi sem látszódott, könnyedén múlták felül a dán együttest. A mai nap Vizcsacsiékra a Team Vitality vár, akik az SK Gaminget győzték le tegnap. Az összecsapásokat élőben, magyar nyelven követheted a lolesports.com oldalán, az esport2tv Twitch-csatornán, az Esport1.hu-n és az Esport1 YouTube-on!

Fnatic vs Astralis (1-0)

Érdekesség, hogy az összes együttes, amelyik megválaszthatta, hogy melyik oldalon szeretne kezdeni a kék oldalt választotta. Végül ez a stratégiai döntés bevált, ugyanis csak a Rogue tudott nyerni a vörös térfélről, a Misfits, a Team Vitality, a MAD Lions, valamint Csacsiék bánatára a Fnatic is behúzta a W-t blue side-ról. Annak ellenére, hogy 33 percig elhúzódott az összecsapás, nem igazán tudták megnehezíteni Dajorék az első szezon világbajnokának dolgát. Upset lubickolt Zerivel, Wunder őrületes kombókat durrantott ikonikus Gragasával, Humanoid meg remek Császári falanxokkal zónázott mindenkit, aki az útjába került.

Az Astralis próbálkozott a meglepetés erejével, ugyanis Xerxe elhozta Bel'Vethet, de az Üresség császárnője nem tudta felvenni hatékonyságban a versenyt Razork Volibearjével. Csacsit Sionra tette a csapat, amelyről a magyar legenda korábban elmondta, hogy nem érzi a mostani metában annyira jónak, nehéz vele hatást gyakorolni a mérkőzés alakulására. A vereség egyértelmű volt, de ebből is lehet tanulni, le kell vonni a következtetéseket, ahogy Vizicsacsi ezt elmondta a mérkőzés utáni bejelentkezésében.

LEC 2022 Summer Split - 7. nap menetrendje

17: 00 EXCEL vs Team BDS

18:00 Rogue vs SK Gaming

19:00 Team Vitality vs Astralis

20:00 MAD Lions vs Misfits Gaming

21:00 G2 Esports vs Fnatic

A hét rangadóján Európa két rekordere, a világ legnagyobb LoL-rivalizálásának két főszereplője lép színpadra. A G2 Esports vs Fnatic egy remek lezárása lesz a Riot szabadsága folytán kialakult szünet előtti utolsó hétvégének.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted nyernek ma Csacsiék a Team Vitality ellen?