Elárulta a Riot, mi alapján kerül be egy skin a LoL-ba és a Wild Riftbe

Elárulta a Riot, mi alapján kerül be egy skin a LoL-ba és a Wild Riftbe

A Wild Rift hőskinézeteiért felelős csapat vezetője árult el részleteket a kozmetikai tartalmak szétosztásáról.

Bizonyára feltűnt nektek, hogy a Wild Rift és a League of Legends bár azonos alapokon nyugszik, több pontban jelentősen eltér egymástól. A karakterek, a képességek és a játékmechanikai elemek mellett a kozmetikai tartalmak sem egyeznek pontosan a két játékban. Utóbbi témában Rocky EarthSlug szólalt meg a közösségi médiában.

A közös univerzumok

Vannak olyan skincsaládok, amelyek mindkét játékban megjelennek. Ezeket a kinézeteket a Riot szétosztja a WR és a LoL között oly módon, hogy a játékosok érdekeit helyezik előtérbe. A Star Guardian-téma kifejezetten népszerű, ezért felbukkan mind a PC-s, mind a mobilos változatokban.

Kevesebb, de több

Ami egy fontos és kiemelendő tény, hogy jelenleg jóval kevesebb karakter van a Wild Riftben, ami korlátozza a hőskinézetek megjelenését. Emellett nem szabad elfelejteni, hogy egy WR-skin elkészítése nagyjából kétszer annyi időbe telik, mint amennyi időt felemészt egy LoL-os skin, ezért már jóval korábban el kell döntenie a csapatnak, hogy min dolgoznak majd a következő hetekben és hónapokban.

Mivel mindkét játéknak más a bázisa, ezért egyedi igényeket kell kiszolgálnia a rajzolóknak és animátoroknak. Kifejezetten készültek olyan hőskinézetek, amelyek remekül harmonizálnak a mobilos Wild Rifttel, más skinek a klasszikus LoL-világba illeszthetőek bele. A trendek biztosan nem változnak a jövőben, vagyis számíthattok arra, hogy mind a Wild Rift, mind a League of Legends saját hőskinézetekkel, skincsaládokkal csábíthatja vásárlásra a játékosokat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te letöltötted már a Wild Riftet?