LoL: Ismét 260 RP-ért lecsaphatsz egy skinre a heti akció keretein belül

Rengeteg epikus kategóriába sorolható kozmetikai tartalmat húzhatsz be csökkentett áron.

A Riot Games teljes csapata elment pihenni ezen a héten, így jóval kevesebb extra tartalomra számíthattok a fejlesztőktől. Ami azonban változatlan, az a heti akciós skinek listája, amelyen újra 15 új tétel szerepel. Ehhez még hozzácsapódnak azok a hősök, amelyeket szintén olcsóbban vásárolhattok meg a League of Legends-kliensben. Egy szó, mint száz, ismét el lehet verni egy csomó RP-t, sőt még mindig nyitva vannak az Esszenciák Boltja ajtajai is, szóval a kék esszenciát is van mire elverned.

Akciós hősök

  • Skarner - 440 RP (-50%)
  • Rammus - 234 RP (-60%)
  • Ornn - 438 RP (-55%)
  • Sylas - 390 RP (-55%)
  • Anivia - 316 RP (-60%)

Ebből az ötösből Ornn az egyetlen karakter, amelyet nem lehet megkerülni a mostani metában. Solo Queue-ban és a profik kezében egyaránt előszeretettel forgatja a hatalmas kalapácsát, ugyanis a mérkőzésekre talán ő az egyetlen tank, aki ténylegesen hatást tud kifejteni. Nem lehet elégszer kiemelni, hogy a champeket kék esszenciából ugyanúgy meg tudod vásárolni, ezért RP-t, azaz valódi pénzt áldozni a karakterekre felelőtlenségnek tűnhet. Akkor éri meg mégis ezt a fizetőeszközt választani, ha gyorsan akarod a hősgyűjteményed maxolni.

Az akciós hőskinézetek közül ötért nem kell 500 RP-t sem fizetned, a maradék 10-ért 500-1000 RP-t kér el a Riot. Több olyan kozmetikai tartalmat találsz a listán, amelyek alapból 1350 RP-be kerülnek, de most jóval kevesebbet kell érte kicsengetned.

Az alábbi galériában mind a 15 heti akciós LoL hőskinézetet megtalálod pontos árral és a kedvezmény mértékével!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!