Hirdetés

„Nem veszem meg a FIFA 23-at, ha ez a gólöröm nem lesz benne”

Alaba különös ünneplése sok játékosnak bejön és szívesen látnák az EA Sports következő focis alkotásában.

Esport1 Podcast

ANA, az attraktív robotlány esete a…

Hirdetés

Egy új FIFA kapcsán mindig felmerül a kérdés, hogy mivel szeretnék a fejlesztők feldobni és mivel ezzel a névvel ez lesz az EA Sports utolsó futballjátéka, így adódik a kérdés, kerül-e bele új gólöröm?

Most egy új ünneplés hoz lázba egyeseket és van, aki már azzal viccelődik, bár lehet teljesen komolyan gondolják egyesek, hogy nem vásárolják meg a FIFA 23-at ősszel, ha ez nem kerül bele az új részbe. Alaba székes megmozdulásáról van szó:

De miért is ünnepelt éppen egy székkel?

Amikor a Real Madrid március elején összehozta a PSG elleni elképesztő fordítását a Bajnokok Ligájában, David Alaba egy, még soha nem látott gólörömmel rukkolt elő: felemelt egy műanyag széket, és minden irányba meglendítette azt. Aztán a heves érzelmi kitörésből egy humoros mém lett. Mostanra ő és a székek elválaszthatatlanokká váltak, bármilyen furcsán is hangzik! A PSG felett aratott győzelem után Alaba már többször megismételte ezt a gólörömöt! Egy székkel hadonászott például, miután április közepén nyertek a Sevilla ellen, ezen pedig a Real Madridos csapattársai jókat nevettek. Alaba ünneplésének amúgy van némi előélete is. A játékos eleinte fékezhetetlen örömnek nevezte ezt a megmozdulását, de később már egy székkel egészítette ki fotóit a közösségi médiában egy erőteljes üzenettel: „Ne foglald el a helyünket!”.

Így emlékeztet mindenkit, hogy a Real Madridot soha nem lehet leírni, mert a Madrid 13-szoros – azóta már tudjuk, hogy 14-szeres – Bajnokok Ligája-győztes és rekorder! A Los Blancók hosszú évtizedek óta ragaszkodnak ehhez a trónhoz és David meggyőződése szerint jó ideig még senki sem fogja őket letaszítani róla.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés