„Nem veszem meg a FIFA 23-at, ha ez a gólöröm nem lesz benne”

„Nem veszem meg a FIFA 23-at, ha ez a gólöröm nem lesz benne”

Alaba különös ünneplése sok játékosnak bejön és szívesen látnák az EA Sports következő focis alkotásában.

Egy új FIFA kapcsán mindig felmerül a kérdés, hogy mivel szeretnék a fejlesztők feldobni és mivel ezzel a névvel ez lesz az EA Sports utolsó futballjátéka, így adódik a kérdés, kerül-e bele új gólöröm?

Most egy új ünneplés hoz lázba egyeseket és van, aki már azzal viccelődik, bár lehet teljesen komolyan gondolják egyesek, hogy nem vásárolják meg a FIFA 23-at ősszel, ha ez nem kerül bele az új részbe. Alaba székes megmozdulásáról van szó:

De miért is ünnepelt éppen egy székkel?

Amikor a Real Madrid március elején összehozta a PSG elleni elképesztő fordítását a Bajnokok Ligájában, David Alaba egy, még soha nem látott gólörömmel rukkolt elő: felemelt egy műanyag széket, és minden irányba meglendítette azt. Aztán a heves érzelmi kitörésből egy humoros mém lett. Mostanra ő és a székek elválaszthatatlanokká váltak, bármilyen furcsán is hangzik! A PSG felett aratott győzelem után Alaba már többször megismételte ezt a gólörömöt! Egy székkel hadonászott például, miután április közepén nyertek a Sevilla ellen, ezen pedig a Real Madridos csapattársai jókat nevettek. Alaba ünneplésének amúgy van némi előélete is. A játékos eleinte fékezhetetlen örömnek nevezte ezt a megmozdulását, de később már egy székkel egészítette ki fotóit a közösségi médiában egy erőteljes üzenettel: „Ne foglald el a helyünket!”.

Így emlékeztet mindenkit, hogy a Real Madridot soha nem lehet leírni, mert a Madrid 13-szoros – azóta már tudjuk, hogy 14-szeres – Bajnokok Ligája-győztes és rekorder! A Los Blancók hosszú évtizedek óta ragaszkodnak ehhez a trónhoz és David meggyőződése szerint jó ideig még senki sem fogja őket letaszítani róla.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!