Stranger Things: 200 darabos limitált kiadásban kapható Eddie gitárja

Ti gyűjtötök sorozatokhoz kapcsolódó relikviákat?

Letarolta a világot és az internetet a Stranger Things 4. évada, a széria utolsó előtti felvonása szinte mindenki tetszését elnyerte. Részletesebben itt olvashattok az évadról, most viszont nem azt, hanem az új szezon egyik legjobb karakterét, Eddie Munsont helyeznénk a rivaldafénybe.

Az Hellfire Club vezetője fontos szerepet kap a cselekmény során, melyet most nem szeretnénk elspoilerezni. Az egyik legmenőbb jelenete egyértelműen az amikor a lakókocsija tetején gitározik (ezt láthattuk már az előzetesekben is), méghozzá a Metallica Master of Puppets c. klasszikusát. Ráadásul a felvételeken tényleg a karaktert alakító színész, Joseph Quinn látható. Quinn valóban tud gitározni, egyedül a Metallica dal szólóját játszotta profi, minden mást őt. 

A legnagyobb fanatikusok most lecsaphatnak Eddie gitárjára, pontosabban annak teljes mására. Igaz, ennek megkérik az árát, hiszen 4700 dollár, azaz kb. 1,8 millió forintér fejében szerezhetjük be a számozott, összesen 200 példányszámban készült gitár valamelyikét.

A galériáért kattints a képre!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

A cikkben szereplő képek forrása: bcrich.com

Galéria

Kövess Minket!



Ti gyűjtötök sorozatokhoz kapcsolódó relikviákat?

  • 20 %
  • 80 %
Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.