LoL: Két országban, összesen négy városban rendezik meg a világbajnokságot

LoL: Két országban, összesen négy városban rendezik meg a világbajnokságot

Eredetileg egy harmadik ország is szerephez jutott volna, azonban a Riot Games más városba szervezte át az elődöntőket.

A Riot Games már hatalmas erőkkel készül a 2022-es esztendő legnagyobb League of Legends-versenyére, az évente megrendezésre kerülő világbajnokságra. A Worlds helyszínéül eredetileg három országot jelöltek ki, azonban Kanada és Toronto lekerült a listáról köszönhetően annak, hogy a globális egészségügyi veszélyhelyzet miatt nem tudták volna garantálni a szervezők a problémamentes beutazást. 

Hol rendezik meg a 2022-es Worlds mérkőzéseit?

A világbajnokság összesen öt nagyobb szakaszra bontható, amelyeknek négy különböző város ad majd helyszínt.

  • Play-In: Mexikó, Mexikóváros
  • Csoportkörök: USA, New York, Hulu Theater
  • Negyeddöntők: USA, New York, Hulu Theater
  • Elődöntők: USA, Atlanta, State Farm Arena
  • Döntő: USA, San Fransisco, Chase Center

Az időzónák közötti ugrálás mindenképp rányomja majd a bélyegét a magyar közvetítésre, erre érdemes már most felkészülnötök. Amíg a New York-i időzóna 6 órával tér el a magyartól, a San Fransiscó-i már 9-cel. Ez azt jelenti, hogy a legizgalmasabb összecsapások bőven belenyúlnak majd az éjszakába, sőt akkor se lepődjetek meg, ha esetleg a hajnalhasadás perceiben azon kapjátok magatokat, hogy a székből felállva agresszív eszmecserét folytattok a monitorral és a haverokkal.

Az összes mérkőzést az E1TV-csapatának prezentálásában élvezhetitek, ahogy azt az LEC és MSI-közvetítéseken megszokhattátok. A Worlds pontos indulásáról még nincs hivatalos információ, de az elmúlt évek tapasztalatai alapján szeptember végén, október elején startolhatnak a Play-In első Bo1-es ütközetei, a finálé november elején kerülhet a képernyőkre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik régió nyeri meg a 2022-es LoL-vb-t?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.