Egy brazil és egy német játékos legenda kaphatja a követkő ICON-lapokat

Jöhetnek az ikonok?

A FIFA FUT legnépszerűbb és talán legerősebb kártyái az ICON lapok közül kerülnek ki. Itt olyan legendás játékosokat találunk, mint Zidane, Ronaldo vagy akár Puskás. Ezek a lapok, azon kívül, hogy egy legendának állítanak méltó emléket, még nagyon erősek is. Ezért évről-évre mindig érdekes, hogy az idei keretbe mégis ki kerül majd. Nemrég arról jött hír, hogy a brazil gólvágó Romario lesz az egyik első a FIFA23 ikon. 

De nemrég a FIFA 22 News a következőket írta:

Ezek alapján lesz még egy brazil. Zico a brazil válogatottban és a Flamenego színeiben igazi szabadrúgás specialista volt. Az összesen 240 góljából a karrierje során 101 esetben rögzített szabadrúgásból talált be. Sőt 2004-ben felkerült a FIFA listájára, amin a valaha élt 100 legjobb játékos szerepel.

A másik focista Gerd Muller lesz, aki a világ egyik legjobb gólvágója volt. Életében majdnem 600 mérkőzésen volt ott, ebből 555 klubmeccs és 62 válogatott rangadót játszott le. Ami viszont a legérdekesebb, hogy ezeken a meccseken 487 gólt szerzett. Ez a szám 49 évig rekordnak számított, azonban 2019-ben Lewandowski megelőzte.

Érdekesen alakul eddig az ICON felhozatal és még messze nincs vége.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!