LoL: Csuklósérülés miatt került kispadra a világsztár

LoL: Csuklósérülés miatt került kispadra a világsztár

A világbajnoki ezüstérmesnek máris megvan a helyettese.

Súlyosabb csuklósérülést szenvedett az FTX TSM felső ösvényes játékosa, Huni. A világbajnoki ezüstérmes, MSI-győztes legenda azonnali hatállyal kikerült a csapat kezdőötöséből, helyére S0ul érkezett, aki eddig az TSM Academyben pallérozódott. Az NA LCS rekorderére alaposan rájár a rúd, jelenleg a nyári alapszakaszban csak a 8. helyen szerepelnek két megszerzett győzelemmel, a továbbiakban az egyik legmegbízhatóbb láncszemük kiesése mellett kéne elkezdeni a hosszú hajrát a rájátszást érő helyezésekért.

Huni elképesztő karrierje

A koreai idéző 2015-ben robbant be a League of Legends profi mezőnyének elitjébe, amikor leigazolta őt a Fnatic. Ebben az évben MSI és Worlds-elődöntők, valamint két EU LCS-győzelem került fel Huni eredménylistájára. Európából gyorsan költözött Amerikába, ahol a második és harmadik helyekkel be kellett érnie, majd ledobták a bombát, amikor bejelentette a világbajnoki címvédő SKT, hogy a fiatal, de már kellő tapasztalattal rendelkező topossal szeretnének back-to-back-to-back triplázni a vb-n. Ez végül nem jött össze, mert a Samsung Galaxy megállította Fakeréket a fináléban, de Huni újabb régióban ünnepelhetett bajnoki címet.

Ezután az idéző visszatért az NA LCS-be, hogy az Echo Fox, a Clutch Gaming, az Evil Geniuses majd az FTX TSM együtteseivel végre megnyerje az újabb trófeáját. Azóta is ezt az álmot hajszolja, azonban most egy darabig biztosan nem járulhat hozzá a csapat eredményeihez.

Amennyire erős most az észak-amerikai topliga, annyira nem számít igazából, hogy Huni vagy S0ul van top lane-en. Az EG, a Team Liquid, a Cloud9 és a 100 Thieves, sőt még a Counter Logic Gaming is jóval rátermettebnek, stabilabbnak és összeszokottabbnak tűnik, mint a tavaszi utolsó előtti helyezett FTX TSM.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted az FTX TSM utolsó lesz a nyári alapszakaszban?

League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.