LoL: Ismét áll a bál a T1 körül

Minden idők legjobb játékosa kiakadt, teljes joggal.

Hiába egy gép, a bugokat még Faker sem tudja legyőzni. A T1 legendája kiakadt csapata tegnapi mérkőzése után, teljesen jogosan. Csapata a Hanwha Life Esportscal csapott össze, de a mérkőzések nem mentek zökkenőmentesen.

A második és a harmadik meccset is meg kellett állítani bugok miatt, de végül ellentétes döntések születtek. A második mérkőzésen Gumayusi rúnái változtak meg egy hibának köszönhetően. Meg is állították a negyedik percnél a küzdelmeket, de végül folytatódhatott tovább a mérkőzés. 

A harmadik találkozót is meg kellett állítani az elején, de még így sem elég korán történt ez meg. A T1 dzsungelesének Onernek akadt be a smite számlálója, és úgy volt számára elérhető a sújtás, hogy nem lett volna szabad. Néhány szurkoló csalással vádolta meg a játékost, aki igyekezett megvédeni magát.

„Nem éltem vissza a hibával a 3. játékban. Koncentráltam, aztán a 4. vagy 5. perc környékén láttam, hogy maradt egy smite-om, gondoltam, hogy ez furcsa, és kétszer is szóltam a bírónak. A bíró nem szólt semmit, így tovább játszottam" - mondta.

A hiba a harmadik perc után jelentkezett, végül hét és fél percnél állt meg a játék, amire Gumayusi már épp a hatodik gyilkosságát szerezte volna meg. Azonban úgy döntöttek a bírók, hogy a hiba elé kell visszavinni a játékot chronobreakkel, így az három perc körülről indult újra. Végül így is nyert a T1, de Faker dühösen nyilatkozott az eset után.

„Sajnálatos, hogy az 1. fordulóban folyamatosan történt egy játékot megakadályozó hiba. Én úgy éreztem már az elmúlt szezonban is és a mai játékban is, hogy amikor egy hiba előfordul, a megoldásának megtalálása túl sokáig tart ahhoz képest, hogy mi okozta. Kiábrándító, hogy ez kihat a magára a játékra is. A harmadik meccsen már szereztünk 5 killt. Az, hogy valamilyen okból chronobreak volt, egy olyan döntés, ami rontja az esport értékét nem csak a játékosok, hanem a szurkolók szemében is, ezért nagyon sajnálatos. Nagyon csalódott voltam. Szeretném megköszönni a rajongóknak, hogy a sok probléma és a hosszú játékidő ellenére kitartottak mellettünk. Remélem, hogy a játékgyártó cég a jövőben jobb élményt tud nyújtani nekik."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a nyári szezont is megnyeri az T1?

  • 77 %
  • 23 %