Így is kinézhetne a LoL-kliens, de...

Így is kinézhetne a LoL-kliens, de...

Az alfa változatok remekül mutattak, azonban csak néhány elemet ültetett át a gyakorlatba a Riot Games.

2016-ban néhány fejlesztő megkapta a feladatot, hogy a LoL-kliens "spagettikódjából" hozzák ki a maximumot. A League of Legends-csapat lelkes programozói leültek, majd megpróbáltak összerakni olyan elemeket, animációkat és funkciókat, amelyek a játékosokban pozitívan csapódhatnak le. Végül ennek a frissítési folyamatnak bár lett eredménye, sokan most is bánkódnak azon, hogy miért nem az alfa változatokhoz egy az egyben hasonló megoldások kerültek be a játékba.

A Blind Pick

Az első videóban láthatjátok, hogyan képzelte el a Riot Games azt a folyamatot, amikor valaki megérkezik egy Vak-meccsbe. Látványos animációk, káprázatos átmenetek tarkították a kliensnek eme verzióját.

A hőskiválasztási és -tiltási fázis

A draftolás az egyik legfontosabb eleme a kompetitív LoL-nak. Egy-egy elrontott választási sorrend mérkőzéseket dönthet el úgy, hogy ténylegesen a játékosok még meg sem érkeztek az Idézők szurdokába. A fenti videó mutatja, hogyan képzelték el 2016 augusztusában az alfa verzióját ennek a kiemelt szakasznak a riotosok. Az animációk közül ismerős lehet a konkrét kitiltások során a vágás a virtuális pengével. Ami viszont hiányzott ebből a korai változatból, hogy nem beszéltek a karakterek pick és ban esetén, kizárólag a zenét hallgathatták a játékosok. 

Összességében ki lehet jelenteni, hogy leegyszerűsített elemeket pakoltak bele a mostani kliensbe. Ezek bár megteremthetik a stabilitást, de a fenti teaser videókban számos remek ötlet maradt, amelyeket mézesmadzagként húztak el a rajongók előtt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már a LoL-lal 2016-ban?

League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.