Iparági pletykák alapján ezekkel a bejelentésekkel készül a San Diégói Comic-Conra a Marvel

Iparági pletykák alapján ezekkel a bejelentésekkel készül a San Diégói Comic-Conra a Marvel

A franchise rajongói számára igencsak izgalmas hírek jöhetnek a közeljövőben. 

Néhány napon belül rendezik meg a 2022-es San Diegó-i Comic-Cont, ahová az iparág apraja nagyja lelkesen készül különböző bejelentésekkel és előzetesekkel. Természetesen a legnagyobb figyelem idén is a Marvel-moziverzumot övezi, hiszen a jelenleg is tartó negyedik fázist lassan illene picit gatyába rázni, továbbá a rajongók epekedve várják, hogy a stúdió végre valahára megerősítsen néhány híresztelést a franchise jövőjét illetően. Ha már pletyka, nemrég szembe jött egy érdekesnek tűnő iromány a redditen, mely szerint a stúdió az alábbiakkal készül az eseményre. Vigyázat, nem megerősített információkról van szó!

Várható Comic-Con bejelentések 

Deadpool: Ryan Reynolds tiszteletét teszi a rendezvénye és bejelenti az új filmet, amit nem Deadpool 3-nak fognak hívni, illetve Shawn Levy rendező videó formájában köszön be a közönségnek. 

Fekete PárducRyan Coogler, Danai Gurira, Tenoch Huerta, és Dominique Thorne ott lesz és megosztanak majd egy előzetest a Wakanda Foreverről. 

Secret Invasion: A színészek közül senki sem hivatalos, de bejelentik a főszereplőket és mutatnak néhány jelenetet. 

Penge: Mahershala Ali, Kit Harrington, Aaron Pierre, Milan Ray és Bassam Tariq is feltűnik a színpadon, ráadásul bejelentik, hogy a The Boys sztárjának számító Anthony Starr játssza majd Drakulát. 

The Marvels: A főszereplők ott lesznek és bemutatnak néhány jelenetet. Zawe Ashton távol marad terhessége miatt, Anson Mount viszont újra felölti Fekete Villám kosztümét. 

World War Hulk: Eredetileg filmnek tervezték, viszont átalakították egy négy részre osztott Disney+-os sorozattá. Valószínűleg ez lesz az új Bosszúállók felvezetése a Secret Wars történet előtt. 

A Galaxis őrzői Vol. 3: A színészgárdából nagyjából mindenki feltűnik és pár felvételt is megmutatnak majd. 

Hangya és Darázs: Quantummánia: Kapunk egy rövid kedvcsinálót, Paul Rudd, Evangeline Lily ott lesz, Jonathan Majors pedig bejelentkezik, mint Kang. 

Wonder Man: Bejelentik, hogy Henry Golding alakítja majd Simon Williamst, továbbá Evan Peters is visszatér mint "Ralp Bohner", aki egy mellékkarakter lesz. 

Daredevil: Man without Fear: Bejelentik az új szériát Charlie Coxszal és Eliza Gonzales lesz Elektra. 

A nagy bejelentés: Előreláthatólag egy mutánsokkal kapcsolatos projektet lepleznek le, amiben Giancarlo Esposito alakítja Xavier professzort, Glen Powell pedig Scott Summerst. 

D23 Expó

A Marvel a szeptemberben megrendezésre kerülő eseményre tartogatja az Amerika Kapitány 4, a Fantasztikus négyes, a Thunderbolts, továbbá a Shang-Chi 2 bejelentését, továbbá:

Armor Wars: Nate Moore lesz a producer Don Cheadle-lel karölve, Jon Favereau, Sam Rockwell, Walton Goggins pedig újra eljátsszák szerepüket. 

F4: Jamie Dornan lesz Reed Richards, Amanda Seyfried pedig Sue Storm, a Stranger Things csillaga Joe Keery pedig Johnny Storm. Steven Spielberggel jelenleg is folynak a tárgyalások a rendezésről. 

Agatha: House of Harkness: Kathryn Hahn, Hannah Waddingham, Catherine O’Hara, Amy Poehler és Hunter Schafer lesznek a főszereplők. 

Érdekesség, hogy a Pókember 4 is érkezik, viszont egyik rendezvényen sem fogják megemlíteni a szivárogtató szerint. Az infókat látva azért nekünk is vannak fenntartásaink néhány projekttel kapcsolatban, kizártnak tartom például, hogy Spielberg elmenjen haknizni egyet a Marvelhez, de Giancarlo Esposito is elég meredek Charles Xavierként. Reméljük azért, néhány dolog azért bejön a listából. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!