Rebootot kap a Pindúr pandúrok és a Fosterék háza képzeletbeli barátoknak

Rebootot kap a Pindúr pandúrok és a Fosterék háza képzeletbeli barátoknak

A Warner Bros. és a Cartoon Network ismét összeállt a Hanna-Barbera stúdióval, hogy összehozzák a projekteket. 

A Cartoon Network aranykorát a 90-es években élte, amikor olyan sorozatok futottak rajta, mint a Dexter laboratóriuma, a Johnny Bravo, az Én vagyok Menyus, Edd, Edd és Eddy, vagy Bátor, a gyáva kutya. A csatorna azért nagyot ment az ezredforduló után is, köszönhetően a Samurai Jack, az animált Star Wars: Clone Wars, továbbá a Billy és Mandy kalandjai a kaszássalnak, a 2010-es évekre azonban a színvonal erősen megcsappant, mivel temérdek, néha abszolút ötlettelen tartalommal töltötték fel a műsort. Természetesen akadt azért néhány gyöngyszem az elmúlt évtizedben is, azonban a csatorna is érzi, hogy érdemes még egy bőrt lehúzni a nagy klasszikusokról, így nemrég bejelentették, hogy rebootot kap az eredeti Pindúr pandúrok, továbbá a Fosterék háza képzeletbeli barátoknak

A projektek létrehozásához a Cartoon Network és a Warner Bros. újra összeállt a Hana-Barbera animációs stúdióval, ráadásul showrunnernek megnyerték az Emmy-díj nyertes Craig McCrackent is, aki az eredeti pandúrok kalandjain is dolgozott. A három szuperképességekkel megáldott kislány sorozatának koncepciója egyébként nem változik, Sziporka, Puszedli és Csuporka továbbra is igyekszik egyensúlyt találni a bűnüldözés és az időben lefekvés között, miközben Bogárfalvát régi és új gonosztevők is fenyegetik. Reméljük, hogy a minden idők egyik legjobb karakterének számító Mohó Jojó is visszatér majd. 

A Fosterék háza képzeletbeli barátoknak reboot már egy kicsit más tészta lesz és az információk szerint McCracken teljesen új főszereplőkkel és képzeletbeli barátokkal készül, akik a közlemény szerint legalább annyira viccesek és játékosak lesznek, mint az eredeti bagázs. Mindezt picit azért kételkedve kezelem ugyanis Blooregard QKazoonál eredetibb szerethető szemétládát nem hiszem, hogy tudnának alkotni, de ne legyen igazam. 

Ti örültök egyébként a két rebootnak?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!