LCS: Sárkányok háza-tartalmakkal újít be a Riot Games

LCS: Sárkányok háza-tartalmakkal újít be a Riot Games

Újabb partnerséget kötött a League of Legends mögött álló gigacég.

Bejelentette az LCS, az észak-amerikai LoL-liga, hogy különleges interakciókkal és elemekkel készülnek a House of the Dragon (Sárkányok háza) Trónok Harca spin-off sorozat premierjére. Július 23-ától kezdődően az HBO Maxra készített exkluzív széria kapja meg a fókuszt. Az igazán nagy durranásokra az augusztus 20-21-i hétvégén számítsatok, ugyanis ekkor indul majd világhódító útjára a Sárkányok háza, valamint ez lesz a startja az LCS-rájátszásának is.

A legizgalmasabb elemeket már most készítik, hogy a szeptember 10-11-én megrendezésre kerülő chicagói LCS-döntő emlékezetes és megismételhetetlen legyen. Tűkön ülve várhatja minden rajongó, hogy pontosan milyen egyedi megoldásokkal készül a közvetítésért felelős stáb. Az Elemental Drake-ek, a sárkánylelkek és az Ősi sárkány House of the Dragonos felturbózott verziói ígéretesnek tűnnek első olvasásra, innentől minden a megvalósításon múlik.

Jelenleg az LCS-ben az Evil Geniuses, a tavaszi címvédő veszi a legkönnyebben az akadályokat, Inspiredék jelenleg 8-1-es mérleggel vezetik a tabellát. Kisebb lemaradásban követi őket a 100 Thieves és a Team Liquid, az a két együttes, amelyekben egyetlen észak-amerikai játékos sem szerepel. A következő hétvége egyik legnagyobb rangadója az EG vs CLG Bo1-es visszavágó lesz, amely azért is egy presztízsmeccs mindkét együttesnek, mert az első találkozón Contratzék távoztak győztesen a Riftből.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat nyeri az EG vs CLG visszavágót?