Iszonyat aranyos lesz a Disney+-ra érkező Én vagyok Groot

Iszonyat aranyos lesz a Disney+-ra érkező Én vagyok Groot

Az öt részesre tervezett mini-sorozat augusztus 10-én debütál a platform kínálatában. 

Ha csinálnánk egy felmérést a Marvel rajongók közt arról, ki a kedvenc karakterük, sokan egyértelműen a Galaxis őrzői szűkszavú tagját, Grootot jelölnék meg. A humanoid növény iránti rajongás a Vol 2-en lépett szintet, amikor jobban megismerhettük Baby Grootot, azóta pedig nincs megállás a hype vonaton. A hős persze tinikorba lépett a Végtelen háború és Végjáték alatt, a Disney azonban nem hagyja veszni a cukiságban rejlő lehetőségeket, ezért tavaly decemberben Kevin Feige bejelentette, hogy a csöppség saját szériát kap a Disney+ streaming szolgáltatón. 

A sorozat találó módon az I Am Groot, vagyis az Én vagyok Groot címet kapta és előreláthatólag augusztus 10-én érkezik a Disney+ kínálatába. Érdekesség, hogy Vin Diesel ezúttal is hangját adja a karakternek, ráadásul Bradley Cooper Mordálya is feltűnik majd az epizódokban. A premier közeledtével egyébként a minap bemutattak egy rendkívül aranyos előzetest a San Diegoi Comic-Con rendezvényen, amit az alábbi videóban tudtok megtekinteni. 

Érdekesség, hogy az első évad öt epizódját további részek követik majd a jövőben, szóval mini-Grootból nem lesz hiány. A történetek a Marvel-moziverzum részét képezik, így valószínűleg megismerhetjük, hogy lett a kis kópéból visszabeszélő videójátékfüggő tini. Habár nem egy eget rengető alkotásról van szó, az ilyen kis cukiságok csak hozzá adnak az MCU-hoz, szóval mi várjuk a sorozatot. Az előzetes alapján nektek hogy tetszik a sorozat? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!