Folytatásokat kap a Netflixes Fullmetal Alchemist film, íme az előzetes!

Folytatásokat kap a Netflixes Fullmetal Alchemist film, íme az előzetes!

A The Revenge of Scar és a The Final Alchemy hamarosan megérkezik a szolgáltató kínálatába. 

2016-ban a Netflix hatalmas fába vágta a fejszéjét a legendás Fullmetal Alchemist manga adaptálásával, a balta azonban nem volt elég éles és a 2017-ben debütált alkotás igencsak megosztotta a világot. Egy részről a kritikusok simán a földbe döngölték az egészet, míg a széria rajongói nagyjából megbékéltek vele, mondván legalább jobban sikerült, mint a Death Note film. 

Habár a Fullmetal Alchemist nem váltotta be a készítők reményeit, a rendezésért felelős Sori Fumihiko és az Edward szerepét eljátszó Yamada Ryosuke a premier után nem sokkal bejelentette, hogy a folytatás munkálatai megkezdődtek. A projektről nem sok minden derült ki az elmúlt pár évben, idén márciusban azonban kisebb meglepetésre leleplezték, hogy két folytatás is készül a Fullmetal Alchemist: Revenge of Scar, illetve a Final Alchemy személyében. 

Előbbihez nemrég megjelent egy rövid előzetes is, melyből kiderül, nagyjából mire is számíthatunk. A látottak alapján nem csak az ámokfutó ishvali harcossal kell megküzdeniük a testvéreknek, de bejön a képbe az Amestrist körbevevő transzmutációs kör és Apa karaktere is. A jeleneteket látva nagyjából az egész történetet megpróbálják feldolgozni, erre enged következtetni az 1:17-nél emelkedő dóm, ami az Eljövendő nap és a végső csata előestéjén szerepel a cselekményben. Kicsit sűrű lesz, de reméljük a legjobbakat. 

A Revenge of Scar előreláthatólag augusztus 20-án debütál a Netflixen, a The Final Alchemy pedig szeptember 24-én érkezik a szolgáltató kínálatába. Ti ránéztek majd a két alkotásra? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!