LoL: Reagált a Riot arra, hogy nem kaptunk Clash-jutalmakat

LoL: Reagált a Riot arra, hogy nem kaptunk Clash-jutalmakat

Egész hétvégén pörgött a Clash, de a gömbök nem igazán akartak esni.

Az elmúlt hétvégén a Shadow Isles Cup borzolta a kedélyeket a LoL-kliensben, ugyanis erre a tematikára húzták fel az aktuális Clasht. A játékosok örömmel vetették bele magukat a küzdelmekbe előre összeállított csapataikkal, azonban porszem került a gépezetbe. Nem a mérkőzések sorsolásával, az ágrajzok kialakításával vagy magával a szerverrel volt gond, hanem a jutalmakkal. A Riot Games érzékelte ezt a problémát, reagáltak is a felháborodott és egyben csalódott közösség visszajelzéseire.

Riot Brightmoon megerősítette, hogy "refund", azaz visszatérítés jár azoknak, akiket érintett ez a hiba. Ez eddig teljesen rendben van, de hol maradnak a győzelmek után járó extra tartalmak (skintöredékek, banner, narancs esszencia, logó stb.)? A kérdést fel is tették a tweet alatti kommentelők, akik se gömböt, se bannert nem kaptak, miután jó helyezést értek el az eseményen.

Egyelőre ezt a furcsa anomáliát vizsgálják a fejlesztők, ugyanis azzal az idézők nincsenek megelégedve, hogy egyszerűen visszakapják a Clash-jegyüket. A felháborodás jogos, ugyanis a szórakozás mellett az értékes jutalmak is motiválnak minket abban, hogy szombat és vasárnap esténket a kompetitív League of Legends-világában töltsük el. Jelen cikk szerzője sem kapta meg a jutalmait, vagyis testközelből éli át azt, amit még rengetegen az EUNE-szerveren. Amint érkezik további válasz a Riottól, azonnal érkezünk a frissítéssel, addig nem tudtok mást csinálni, várjatok türelemmel, hátha egyszer felbukkannak az orbok a gyűjteményben.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te indultál a hétvégi Clashen?

League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.