Üzlet: Piacra dobta saját mustárját a Twitch-sztár

Üzlet: Piacra dobta saját mustárját a Twitch-sztár

A népszerű tartalomgyártó megkéri az árát a különleges mustárjának.

Azt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy milyen szószokkal párosítja a virslit, a sült csirkét vagy az egyéb húsokat, azonban a magyar konyhának szerves részét képezi a mustár. Kripparian másfél évnyi termékfejlesztés után tartja kezében az eredményt, a "Kripparrian's Spicy Pretzel Mustard" névre keresztelt, üvegenként (227 gramm) 19,99 dollárba (~8000 forintba) kerülő vegán öntetet, amelyet kifejezetten perecek elfogyasztásához javasol.

De ki is Kripparian, az ember a mustár mögött?

A román-kanadai kettős állampolgársággal rendelkező tartalomgyártó 2009 óta gyárt videókat gaming témában. Először World of Warcrafttal kezdte, majd váltott Diablo III-ra, hogy a máig aktív karrierjét a Hearthstone-nal, a világ legnépszerűbb online gyűjtögetős kártyajátékával koronázza meg. Kripp a HS aranykorában az egyik legnagyobb streamer volt Twitchen, átlagosan 30-50 000-n nézték az adásait, amelyet a virtuális asztalok mellett töltött el kártyákat pakolgatva. Jelenleg 1,5 millió követővel rendelkezik Twitchen, emellett nagyjából 900 000 fiókkal iratkoztak fel a YouTube-csatornájára.

Egy valódi internetes sztárról van szó, akit főleg azok ismerhetnek, akik már 2013-2015 környékén aktívan fogyasztották a HS-es tartalmakat. A mustár csak egy újabb fejezett Kripp életében, amely tovább öregbíti hírnevét.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te vennél olyan mustárt, amit kifejezetten egy streamer arcképével reklámoznak?

Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.