Üzlet: Piacra dobta saját mustárját a Twitch-sztár

A népszerű tartalomgyártó megkéri az árát a különleges mustárjának.

Azt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy milyen szószokkal párosítja a virslit, a sült csirkét vagy az egyéb húsokat, azonban a magyar konyhának szerves részét képezi a mustár. Kripparian másfél évnyi termékfejlesztés után tartja kezében az eredményt, a "Kripparrian's Spicy Pretzel Mustard" névre keresztelt, üvegenként (227 gramm) 19,99 dollárba (~8000 forintba) kerülő vegán öntetet, amelyet kifejezetten perecek elfogyasztásához javasol.

De ki is Kripparian, az ember a mustár mögött?

A román-kanadai kettős állampolgársággal rendelkező tartalomgyártó 2009 óta gyárt videókat gaming témában. Először World of Warcrafttal kezdte, majd váltott Diablo III-ra, hogy a máig aktív karrierjét a Hearthstone-nal, a világ legnépszerűbb online gyűjtögetős kártyajátékával koronázza meg. Kripp a HS aranykorában az egyik legnagyobb streamer volt Twitchen, átlagosan 30-50 000-n nézték az adásait, amelyet a virtuális asztalok mellett töltött el kártyákat pakolgatva. Jelenleg 1,5 millió követővel rendelkezik Twitchen, emellett nagyjából 900 000 fiókkal iratkoztak fel a YouTube-csatornájára.

Egy valódi internetes sztárról van szó, akit főleg azok ismerhetnek, akik már 2013-2015 környékén aktívan fogyasztották a HS-es tartalmakat. A mustár csak egy újabb fejezett Kripp életében, amely tovább öregbíti hírnevét.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!Te vennél olyan mustárt, amit kifejezetten egy streamer arcképével reklámoznak?


Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Üzlet - A szép haj titka – Milyen samponra van szükségem?

A hajápolás sokunk számára kiemelt szerepet kap a mindennapok során, hiszen valamennyien szeretnénk csodálatos hajkoronával tündökölni. Azonban korántsem biztos, hogy elérjük a kívánt eredményt, ha nem megfelelő termékeket használunk.

Üzlet - Baba emlékőrző, a fontos pillanatok megörökítője

A mindennapok során számos olyan pillanat van, amelyeket érdemes megőrizni az emlékeinkben. Azonban a memóriánk nem annyira megbízható, mint amennyire szeretnénk, és emiatt sok emlék feledésbe merül. Pontosan ezért érdemes rögzíteni a legfontosabb pillanatokat. Erre nyújt lehetőséget a baba emlékőrző.

Üzlet - Hasznos tippek a tudatos táplálkozáshoz

A megfelelő étkezés és testmozgás az egészséges életmód alapvető elemeinek számítanak, vannak viszont, akik nehezen tudják rávenni magukat az életmódváltásra. Sokszor azonban már a kisebb változtatások is szembetűnő eredményt okozhatnak, ami meghozhatja a kedvünket a folytatáshoz. Ha Te is szeretnél a tudatos életmód ösvényére lépni, tarts velünk!