A kritikusok ugyan lehúzták, mégis folytatást és spin-offot kap A szürke ember

A kritikusok ugyan lehúzták, mégis folytatást és spin-offot kap A szürke ember

A Russo testvérek Netflixes projektjét imádták a nézők és minden is összeállt a következő felvonásokhoz. 

A Bosszuállók: Végtelen háború és a Végjáték elkészítése után Anthony és Joe Russo a streaming felé fordult, így készült el 2020-ban A kimenekítés, 2021-ben pedig az Apple TV-n bemutatott Cherry: Az elveszett ártatlanság. A páros ezek után ismét a Netflixnél vállalt egy projektet és filmre vitték Mark Greaney, A szürke ember könyvsorozatát. A Ryan Gosling, Chris Evans, illetve Ana de Armas főszereplésével készült alkotás néhány napja debütál a platformon, a kritikusokat azonban nem sikerült lenyűgözni és a Rotten Tomatoes oldalán csupán 48%-ot adtak neki átlagban. 

A közönség ezzel szemben imádta nézni a két színész párbaját és nagyjából minden oldalon magasztalták a filmet, mondván egy akciódús, nem feltétlenül agyalós könnyed szórakozást kaptak, amire érdemes rászánni azt a két órát. A visszajelzések jó része egyébként kitért arra is, hogy ennek a filmnek bizony folytatást kellene csinálni, ehhez pedig nagyjából minden adott, mivel a Russo testvérek már jelezték a premier előtt, hogy szívesen vinnék tovább a dolgot, Greaney pedig eddig majdnem egy tucat könyvet írt a karakterről, így alapanyag tehát van bőven. 

Úgy tűnik, az égiek is szeretnék még látni Ryan Goslingot Sierra Sixként, ugyanis a Netflix nemrég bejelentette, hogy kiterjesztik a film univerzumát és nem csak egy folytatást, de egy különálló spin-offot is berendeltek. A szürke ember második részét ezúttal is Russóék dirigálják majd, a forgatókönyv megírásában pedig Stephen McFeely ismét közreműködik. Szerencsére a vadhajtás is jó kezekbe került és a Deadpoolért felelős Paul Wernick és Rhett Reese írja a szövegkönyvet. 

A Netflixnek egyébként szüksége is van a népszerű produkciókra, mert mostanában nem feltétlenül megy jól az a bizonyos szekér. 2022 első negyedévében a platform nagyjából 200 ezer feliratkozót vesztett, a Q2-ben viszont már több mint 1 milliót, ami elég erős visszaesésnek minősül. Persze a konkurencia, mint például a Disney+ és a HBO Max jön fel mint a talajvíz, köszönhetően az olcsóbb szolgáltatásnak és a fiókmegosztás kevésbé korlátozásának, azért még így is tetemes előnye van a Netflixnek. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nektek hogy tetszett egyébként A szürke ember?

  • 25 %
  • 0 %
  • 75 %